PROMO

Šokantna međunarodna sezona “Ljubav je na selu“: Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici

Sponzorisani tekst

Ljubav je na selu

Foto: OBN


OBN Televizija pripremila je u novoj sezoni mnogo toga za svoje gledatelje, ali projekt koji se definitivno izdvaja je “Ljubav je na selu“. U međunarodnoj sezoni su do sada najzahtjevniji farmeri i jedna farmerica, a to nikako ne „sjeda“ onima koji traže ljubav. Nakon upoznavanja i odlaska u Čile, Ekvador, Australiju, Berlin i Kanadu na redu su prvi zadaci nakon kojih će farmerima biti jasnije kako se kandidati i kandidatkinje snalaze u seoskim poslovima.

''Nismo opremljene za farmu jer nam nije rekao da ćemo doći ovamo'', komentirale su iznenađeno Srećkove cure nakon što im je tijekom šetnje obznanio da ih čeka hranjenje životinja.

  • Ljubav je na selu

    Ljubav je na selu

    Foto: OBN


I dok će neki farmeri biti oduševljeni odrađenim poslom, neki će svojim damama tražiti samo negativne strane. ''Morate me slušati o stvarima koje ja bolje znam'', objašnjavat će Domino sadnju rajčica Gogi, Sonji i Barbari, no djevojke ni njemu neće ostati dužne.

A nakon što su Jackove odabranice jučer odlično odradile posao u dvorištu farme, u kući će ih dočekati poseban poklon u znak zahvalnosti – kante, metle i deterdženti. ''Suveniri iz Australije'', komentirat će sarkastično.

Nakon divlje vožnje Atacamom, Darinka je svoje momke odvela u pustinjsku oazu, no iznenađenje nije prošlo dobro kao što se nadala.

A u Ekvadoru Danielove će se gošće spremati za izlazak u Montañitu, no već se unaprijed dobro znalo tko će biti zvijezda večeri. Tanja će čitavu večer biti raspoložena za pronalazak novog društva pa će neprestano koketirati s lokalcima, a Daniel će ponovno pokazati da sve teže podnosi njezine promjene raspoloženja.

Čak dvije djevojke potražit će pomoć zbog zdravstvenih tegoba, a kako je sve prošlo ne propustite doznati već večeras u 21:45 na OBN-u.

NA VRH

Podijeli članak na