PROMO

Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor

Sponzorisani tekst
17.10.2019 15:23

Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim porijeklom robe. Zato smo ponudili preko 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se posvetili razvoju svake kategorije proizvoda.

„Svakodnevno radimo na razvijanju novih Mercator proizvoda, jer želimo našim kupcima ponuditi raznolikost ponude izuzetno kvalitetnih proizvoda, po izvanrednim cijenama. U ovoj godini proširili smo asortiman i ponudili preko 100 novih proizvoda, koji su u veoma kratkom periodu prepoznati od strane naših kupaca na što smo izuzetno ponosni. Kako bi na najljepši mogući način upoznali kupce s našim već poznatim brendovima, ali i novim, pripremili smo kampanju pod nazivom UVIJEK PRAVI IZBOR i priču o Mercator trgovačkoj marki zaokružili TV spotom, koji je najbolje prikazao tko su najlojalniji potrošači naših Mercator proizvoda.“ - Izjavila je Martina Jakešević ispred sektora marketinga i PR-a.

Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama naših marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator, ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječije pelene i vlažne maramice, tu je i program BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finnese, kao i noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imamo i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.

Vaš Mercator

NA VRH