PROMO

Budi i ti Nike AIR FORCE 1 SHADOW SHADOW djevojka

Avaz.ba

Posjetite Nike Shop u SCC

Foto: NIke


Da li si znala da je prva Air Force patika kreirana 1982. godine? Tek 2001. godine veličine su prilagođene i ženama. Patika kreirana prevashodno za muškarce i basket, posljednjih godina postala je model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu.

Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force Shadow jesu žene pokretači promjena. One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

  • model AF1Shadow/CI0909-400 dostupan u Nike shopovima u BIH od 13.11.

    model AF1Shadow/CI0909-400 dostupan u Nike shopovima u BIH od 13.11.

    Foto: NIke


Ako čitaš ovaj tekst, znamo da si i ti Air Force 1s! I Zato te pozivamo da učestvuješ u Air Force Shadow aktivaciji i postaneš AF Shadow GIRL. Šta treba da uradiš?

Potrebno je da:

- dođeš u Nike shop u SCC-u,

- napraviš fotografiju na Nike Flower ljuljašci

- fotku okačiš na svoj instagram nalog uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopsarajevo

  • Nike shop Sarajevo (SCC)

    Nike shop Sarajevo (SCC)

    Foto: Nike


 Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama, manekenkom Sarah Čerkez, blogerka Ernom (aka DivaIsBack) i mladom umjetnicom Ajlom Pustahija, odabrati tri djevojke koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Shadow djevojka. Tim povodom ćemo u ponedjeljak, 18. novembra, s početkom u 17h, organizovati ekskluzivno druženje u Nike shop-u u Sarajevu, u SCC-u. Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Sarah, Ernom i Ajlom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im, Nike pokloniti i pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koji će sa njima raditi profesionalni fotograf. 

NA VRH

Podijeli članak na