PROMO Investiranje njemačkog Continental AG

Evropa je napokon stigla i u Bosnu i Hercegovinu!

Jedan od najvećih proizvođača guma i autodijelova na svijetu odabrao našu državu

Avaz.ba
12.11.2019 09:40

Continental AG

Foto: Promo

Njemački Continental AG, jedan od najvećih proizvođača guma i autodijelova na svijetu s više od 250.000 zaposlenika i prihodom većim od 44 milijarde eura, odabrao je Bosnu i Hercegovinu kao prvu zemlju izvan Evropske unije za investiciju i otvaranje BestDrive servisa za gume i autodijelove.

Velika pobjeda i priznanje za Bosnu i Hercegovinu i sve vozače u Bosni i Hercegovini i šire.

Continental AG trenutno je prisutan sa 17 BestDrive servisa u 17 gradova Bosne i Hercegovine: Sarajevu, Mostaru, Cazinu, Velikoj Kladuši, Čapljini, Livnu, Trebinju, Širokom Brijegu, Bosanskoj Kostajnici, Grudama, Bijeljini, Bosanskoj Gradišci, Čitluku, Ljubuškom, Vitezu, Jelahu i Gradačcu.

Plan njemačkog Continentala je u 2020. godini imati ukupno 30 servisa BestDrive u Bosni i Hercegovini, a u 2021. čak 40 BestDrive servisa za gume i autodijelove, čime bi Continental sa svojim BestDrive servisima bio lako dostupan svim kupcima u Bosni i Hercegovini.

BestDrive servisi nižu uspjehe i imaju povjerenje kupaca diljem Evrope iz više razloga, a neki od njih su trogodišnja garancija na gume kupljene u bilo kojem BestDrive servisu, povoljne cijene u svim kategorijama, online kupovina i rezervacija termina, transparentnost u radu, iskustvo i premium usluga itd.

  • Continental AG
    Continental AG Foto: (Promo)

BestDrive servisi nude i sve ostale brendove guma osim Continental grupacije koju čine brendovi guma Continental, General Tire, Sportiva, Gislaved, Barum, Semperit i BestDrive, tako da je izbor kupca u BestDrive servisima velik.

Continental trenutno u Europskoj Uniji ima 2.100 servisa, a plan Njemačkog Continentala je imati 4.000 servisa u Europi do 2025 godine što čini BestDrive najsnažnijom maloprodajnom mrežom za gume u auto dijelove na svijetu.

BestDrive servisi su iznimno popularni kod vozača u svojim gradovima unutar BiH ali su također jako popularni i kod vozača iz susjednih zemalja kao što su Hrvatska, Srbija i Crna Gora tako da BestDrive servisi, a posebno oni koji se nalaze uz granice BiH u gradovima kao što su Velika Kladuša, Cazin, Kostajnica, Gradiška, Bijeljina, Trebinje, Grude, Ljubuški, Čapljina, Čitluk i Gradačac te uživaju iznimnu popularnost u široj regiji.

Lager guma BestDrive servisa je dostupan na web shopu www.conti.ba, gdje se može rezervirati termin u bilo kojem BestDrive servisu unutar Bosne i Hercegovine, kupiti gume i platiti do čak 24 rate s pojednim kreditnim karticama uz osiguranje kartica pomoću: MasterCard secure code, WS pay, Pik Pay i Vertified by Visa što jamči kupcima tajnost podataka i sigurnost transakcija. 

NA VRH