PROMO

One su pronašle svoju NIKE AIR FORCE SHADOW inspiraciju

Sponzorisani tekst

Nike Air Force Shadow

Foto: Sport Vision


Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force 1 Shadow jesu žene pokretači promjena. One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

 • Sarah Čerkez - top model

  Sarah Čerkez - top model

  Foto: Nike


 • Erna Saljević - insta blogerka

  Erna Saljević - insta blogerka

  Foto: Nike


Žene koje su postale dio Nike Air Force 1 Shadow priče u Bosni i Hercegovini su Sarah Čerkez – model i uspješna manekenka, Erna Saljević – insta blogerka (aka DivaIsBack) i mlada umjetnica Ajla Pustahija. Potpuno različite, a opet ih povezuje jedna činjenica – snažni karakteri, konstantna težnja za savršenstvom i isticanje ženskih različitosti.

 • Ajla Pustahija - mlada umjetnica

  Ajla Pustahija - mlada umjetnica

  Foto: Nike


Osim karakterističnog dizajna, ovaj model je poseban i po bojama koje su izuzetno ženstvene i predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za jak karakter snažne žene.

Pozivamo te da budeš dio Nike Air Force Shadow priče. Pronađi cvjetni kutak u Nike shopu u SCC-u,

i uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopsarajevo postani dio ove planetarne inspiracije.

 • Erna Saljević i Sarah Čerkez

  Erna Saljević i Sarah Čerkez

  Foto: Nike


Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama, odabrati tri djevojke koje će dobiti priliku da osjete kako je to biti prava Shadow djevojka.

Ekskluzivno druženje u Nike shopu u SCC-u će biti u ponedjeljak, 18. novembra, s početkom u 17h. Djevojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Sarah, Ernom i Ajlom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im Nike pokloniti i pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koji će sa njima raditi profesionalni fotograf.

Da li si i ti Nike Air Force Shadow djevojka?!

NA VRH