PROMO

Umor? Stres? Iscrpljenost? Tu je recharge wellness odmor u hotelu Marvie u Splitu

Sponzorisani tekst
14.11.2019 08:24

Ljeto je odavno za nama, temperature su se ozbiljno spustile, a zima je i kalendarski iza ugla. Poslovne i privatne obveze izmjenjuju se sve žešćim tempom. Dodamo li tome kraće dane i dulje prometne gužve, dobit ćemo jednu iscrpljujuću, napornu i stresnu svakodnevicu. Osjećate li je? Imate li padove energije ili periode lošeg raspoloženja? Ništa čudno jer je riječ o pojavama svojstvenim suvremenom načinu života. Srećom, na raspolaganju imamo zaista velik broj potencijalnih rješenja za jesenski ili zimski blues ili, u težim slučajevima – burnout. Ako tražite način kako se opustiti, revitalizirati i pronaći vrijeme za sebe, odlično rješenje nude kraći wellness odmori.

Kratki wellnesss odmor u samo dva dana donijet će vam sve blagodati pravog aktivnog odmora uz ciljane aktivnosti, uravnoteženu prehranu i sveukupni osjećaj da činite nešto zaista dobro za sebe.

Još ako takav odmor odlučite provesti u gradu uz more, s blagom mediteranskom klimom, bogatom kulturnom i gastronomskom ponudom – teško da može bolje! Baš sve tražene kriterije ispunjava Marvie Hotel & Health u Splitu, savršeno mjesto za odmor i opuštanje gdje će vam sa zadovoljstvom ponuditi i tretmane estetske i dentalne medicine te fizioterapije.

  • Hotel Marvie
    Hotel Marvie Foto: (Hotel Marvie)

Split već dugo nije samo atraktivna ljetna destinacija. Posjetiteljima i turistima sve je zanimljiviji kroz čitavu godinu čemu svakako doprinosi i kreativna i bogata ponuda tamošnjih turističkih djelatnika. Tako je i hotel Marvie za svoje goste pripremio jedinstvenu ponudu dvodnevnih Recharge wellness paketa za savršen, revitalizirajući odmor. Uz dva noćenja po odličnoj cijeni, počastit će vas i opuštajućom masažom, a na raspolaganju će vam biti i sadržaji Renevie Wellness zone: unutarnji bazen, finska i turska sauna, whirlpool, relax zona. Tu su i različite vrste masaža te Aqua Medical tretmani za zdravlje i ljepotu u kojima ćete moći uživati uz dodatne popuste. A kako bi vaš odmor bio što ugodniji, ponudit će vam i opciju rane prijave i kasne odjave te besplatan WiFi i parking.

Dok uživate u svim blagodatima hotela Marvie u Splitu, ne zaboravite na ono što sami možete učiniti kako biste svoj zasluženi odmor dodatno oplemenili i u potpunosti ga zaokružili. Kvalitetno se naspavajte u njihovim novim, prostranim sobama jer dobar san ključan je za optimalno zdravlje uma i tijela. Potrošite poneku kaloriju u teretani ili u prostranom zatvorenom bazenu, dogovorite individualni trening ili se jednostavno uputite u šetnju uz more. Hodanje i boravak na otvorenom će vam pomoći da razbistrite um i smanjite tjeskobnost, a Split itekako obiluje sunčanim danima i tijekom zime, što će šetnje učiniti posebno učinkovitima i za raspoloženje.

Potom, ugodite si. Dobra masaža može za vas učiniti puno više od fizičkog zadovoljstva. Ona je sjajan pomoćnik u borbi protiv stresa jer smanjuje razinu kortizola, poznatog i kao hormon stresa, a stručni fizioterapeuti otklonit će bol koja vam se nakuplja u leđima i ramenima od stalnog sjedenja.

I za kraj, birajte zdrave i hranjive obroke – iako ljudi na odmoru često jedu više i unose više kalorija, u Marvieu neće biti teško oduprijeti se iskušenjima. Počastite svoje nepce laganim, ali nutritivno bogatim, bezglutenskim obrocima hotelskog restorana Da'Mar gdje uspješno spajaju mediteransku kuhinju i najsuvremenije gastronomske trendove. Konzumacijom zdrave i pravilno odabrane hrane, svome ćete tijelu osigurati više energije, bolje raspoloženje te oštrinu uma. Samo jedan klik na https://marviehotel.com/recharge dijeli vas od kratkog ali jako učinkovitog wellness odmora.

NA VRH