PROMO

Jana Ice Garden sprema vikend pun osmjeha i prekrasnog ambijenta

Sponzorisani tekst
13.12.2019 09:32

Najmagičniji mjesec do sada je počeo a građani Sarajeva i brojni turisti na Trgu oslobođenje Alija Izetbegović mogu uživati u brojnim sadžajima koje nudi Jana Ice Garden.

I ovog vikenda očekuje nas puno osmijeha, rumenih obraza od zime, kuhanog vina,okusa I mirisa finih jela i prekrasnog ambijenta. U ledenom parku postavljenje su brojne dekorativne instalacije koje su prava magična kulisa gdje nastaju spektakularne fotografije a obavezno fotkanje s najdražima ne smijete propustiti. Ledo igraonica za najmlađe je pravi, mali kutak magije, kreativnosti i zabave, a sve radinice su besplatne.

Za sve ljubitelje zimskih sportova, postavljeno je Tylol Hot sankalište ali i klizalište od pravog leda, koje pruža poseban doživljaj klizanja okruženo prekrasnom arhitekturom u samom srcu Sarajeva.

Gastronomska ponuda u kućicama je prava gourmet street food varijacija ljubitelji dobrih zalogaja mogu naći raznovrsna jela od falafela, domaćih njoka, jela sa roštilja, street sarmica, kreativnih burgera ali I domaćih slakih knedli, waffla i mini palačinaka.

Jägermeister Ice Cold Bar je destinacija za sve koji traže uzbudljivo, drugačije i jedinstveno mjesto za afterwork druženja, opuštene večernje izlaske ili za uživanje u odličnim zalogajima uz koncerte omiljenog banda. Pozornica u Jägermeister Ice Cold Baru I ovog vikenda ugostit će sjajne muzičare koji garantuju odličnu atmosferu. U petak nastupaju Čizma Bolero i Proleteri a u subotu sve posjetioce zabavlja sarajevski band Karne.

NA VRH