PROMO

Otvoren Fine Food na Bjelašnici: kvalitetno okrjepljenje na svježem planinskom zraku

Fine Food je bosanskohercegovačka kompanija koja posluje na 14 lokacija u Kantonu Sarajevo

Sponzorisani tekst

Ljubitelji planine i rekreacije na snijegu od prošlog vikenda mogu uživati u finim pecivima i pekarskim proizvodima tvornice sjajne hrane i odličnog raspoloženja. Poslovnica Fine Food je, naime, otvorena i na olimpijskoj ljepotici, Bjelašnici.

Poznavaoci ponude u zimskom ski-centru Bjelašnica su se složili, Fine Food je gastronomska karika koja je nedostajala na ovoj planinskoj ljepotici. Već poznati koncept cafe/pekara/restoran i u novom objektu gostima nudi uživanje, i to ne samo u finim i toplim pecivima, toplim napicima, sendvičima, slasticama i finim toplim jelima, nego i u lijepom planinskom ambijentu, savršeno uklopljenim u pejzaž i zimsku atmosferu.

Poslovnica se nalazi u Babinom dolu, u sklopu Frutis apartmana. Radno vrijeme od 8 do 18 sati svakim danom i vikendima prati vrijeme najveće frekvencije na skijalištima i ponudom će zadovoljiti i najizbirljivije, osiguravajući ono što je na svakoj planini važno, a to je kvalitetno okrjepljenje u hladnim zimskim danima nakon fizičke aktivnosti na svježem planinskom zraku.

Fine Food je bosanskohercegovačka kompanija koja posluje na 14 lokacija u Kantonu Sarajevo i nudi raznovrsnu gastronomsku paletu ukusne i svježe pripremljene hrane, peciva, kvalitetnih hljebova, pita i slastica. Pored Fine Food prodajnih mjesta, ovi proizvodi su i na policama velikih trgovačkih centara u Sarajevu, a uskoro će biti dostupni i širom BiH. Sa vrlo prepoznatljivim, atraktivnim pakiranjima, Fine Food je ponudio potpuno novo iskustvo kupcima kojima je kvaliteta podjednako važna kao i dizajn proizvoda.

U protekloj godini su preuređena prodajna mjesta i dat je novi vizualni identitet cafe-pekarama i restoranima Fine Food Festival u Kulovićevoj 5, Koševo br 1, Alipašinoj bb, na autobuskom stajalištu Vogošća, u Hadžićima i na Otoci.

Kako su saopštili iz ove domaće proizvodnje, pored novih proizvoda u skoroj budućnosti su planirana otvorenja novih prodajnih mjesta posebno dizajniranog ambijenta u skladu sa svjetskim standardima, koji će dodatno osigurati da Fine Food bude nezaobilazna tačka u gastro ponudi Sarajeva.

U novootvorenoj poslovnici na Bjelašnici ovog su vikenda najavljena slatka iznenađenja i degustacije, koje svakako ne treba propustiti.

NA VRH

Podijeli članak na