PROMO Deseta poslovnica u glavnom gradu BiH

Domaća kompanija "MD Family" ispunila želje kupaca i otvorila pekaru "Mlinar" na Dobrinji

Veliko interesiranje za proizvodima

Avaz.ba
17.01.2020 14:35

Osluškujući želje kupaca, domaća kompanija "MD Family" d. o. o. danas je na Bulevaru branilaca Dobrinje bb otvorila desetu pekaru u glavnom gradu BiH.

- Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca, uvidjeli smo potrebu za otvaranjem poslovnice na području Dobrinje, pomno birajući atraktivnu lokaciju. Ponosni smo na činjenicu da su naši kupci prepoznali kvalitet, jedinstven asortiman te da smo danas u prilici da otvorimo desetu jubilarnu pekaru u Sarajevu - saopćili su Hatidža Demić i Adnan Mujan iz kompanije "MD Family" d. o. o.

Cijeneći visoke standarde kvaliteta brenda "Mlinar, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca, danas je ova domaća kompanija pokazala da je moguće predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvaliteta poslovanja. Činjenica koju posebno ističemo je da pekare "Mlinar" u BiH nastoje konstantno obogatiti svoj asortiman novitetima u ponudi, zadržavajući svoj kvalitet, ali i vodeći računa o halal kvalitetu.

Današnjoj ceremoniji otvorenja nove pekare "Mlinar" prisustvovao je Taib Delalić, pomoćnik općinskog načelnika Novog Grada za boračka pitanja, rad, socijalna pitanja i zdravstvo. Na preporuku Delalića, kompanija "MD Family" osigurala je novčanu pomoć za šest socijalno osjetljivih porodica iz općine Novi Grad.

Pekare "Mlinar" možete pronaći na još devet lokacija, u centru grada na adresama Maršala Tita 3 (Marijin Dvor), Maršala Tita 60 (prekoputa Vječne vatre) i Koševo 21 te u naseljima Alipašino Polje (Trg solidarnosti 1a), Dolac-Malta (Envera Šehovića 16b) i Pofalići (Hamdije Čemerlića 29), Ferhadija 47 (nekoliko metara od "Slatkog ćošeta"), Bulevar Meše Selimovića 2C (Otoka), kao i u "Sarajevo City Centru" (SCC).

Novootvorenu poslovnicu na Dobrinji možete posjetiti svakim danom od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati. Uvjereni smo kako će ova domaća kompanija ponovno opravdati vaše povjerenje.

Komentari

NA VRH