Promo

Kompanija „GREEN LIGHT d.o.o.“ iz Tešnja omogućava dostavu robe širom Europe u roku od 24 h

Sponzorisani tekst
11.02.2020 09:13

Dostava robe širom Europe u roku od 24 h

Foto: Green Light d.o.o.

Ostvariti i održati vodeće mjesto među preduzećima transporta kombi vozilima u regiji i Evropi, kao i obezbijediti potpuno zadovoljstvo korisnika usluga kao najvažnijeg uslova dugoročnog razvoja, osnovni su ciljevi u poslovanju kompanije “GREEN LIGHT”.

Da su u tome uspjeli, govore brojni zadovoljni korisnici usluga, a koji su bili u situaciji da im je neophodno u što kraćem vremenskom roku, sa pouzdanim partnerom, dopremiti pošiljku u zemlje Evrope. 

Osnivanje ove kompanije u Tešnju 2016. godine izazvalo je opće oduševljenje u poslovnom svijetu, budući da su već na samom početku prepoznati kao pouzdan partner za otpremanje pošiljki širom zemalja Evrope. U današnje vrijeme kada je ubrzan tempo života i sve je manje slobodnog vremena, “GREEN LIGHT” kompanija predstavlja idealno rješenje za obavljanje odgovornih poslova. 

Naime, kompanija “GREEN LIGHT” iz Tešnja osnovana je 2016. godine, od kada isključivo bilježi konstantan rast i poboljšanje kvaliteta u pružanju usluga prijevoza robe, carinskog zastupanja i carinjenja robe u uvozu, izvozu i tranzitu, skladištenja robe, posredovanja kod transportnog osiguranja te usluge poslovnog savjetovanja u transportno-logističkoj oblasti. 

Zahvaljujući njima, do sada je otpremljeno na hiljade pošiljki, a cjelokupan proces karakterisali su pouzdanost, rok isporuke i povoljno rješenje, pa je “GREEN LIGHT” već nakon prvog pružanja usluga nedvojbeno postao pouzdan partner u poslovnom svijetu. 

  • Direktor Damir Numić
    Direktor Damir Numić Foto: Green Light d.o.o.

Prema riječima Damira Numića, direktora kompanije, prednost poslovanja vide u savrermenoj opremi i u broju novih vozila što im omogućava globalnu efikasnost.

"Naš vozni park trenutno broji oko 40 novih vozila, a koja su potpuno nova i opremljena GPS sistemom za satelitsko praćenje vozila koji omogućava kontinuirani nadzor saobraćaja u zemlji i inostranstvu 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji i pri svim vremenskim uslovima, te na osnovu toga nudimo bezbjednost i garanciju, kao i lako i praktično praćenje svih pošiljki i tereta", naglašava on.

Pored toga, ističe Numić, vrše i obezbjeđivanje robe u vrijednosti od 500.000 eura.

"Na bosanskohercegovačkom tržištu naša kompanija je visoko pozicionirana i izuzetno respektabilna, budući da smo u četiri godine rada, poznavanjem tržišta i profesionalnim zalaganjem, postigli da nas angažiraju i cijene kao odgovornu, profesionalnu i savjesnu kompanija", napominje Numić.

Posebno su ponosni, dodaje direktor, jer sve svoje zadatke ispune kvalitetno i na vrijeme, a konstantni uspjesi i porast uspješnog poslovanja rezultat su ambicija da u budućnosti nastave usavršavati kvalitet usluga, investiranje u nova vozila i opremu, te zapošljavanje stručne radne snage, educiraju postojeću, te prošire poslovanje i na druge vidove transporta.

"Nama je prioritet da je klijent zadovoljan. Također, u odnosu na konkureciju, našom prednošću smatramo vršenje dostave širom Evrope u roku od samo 24 sata, ali i činjenicu da smo na Balkanu, kada govorimo o broju vozila, kompanija broj jedan u sferi transpora robe kombi vozilima (rampa + ručni viljuškar)", ističe direktor Numić.

Na kraju razgovora kaže kako će ideje vodilje poslovanja ove respektabilne i uspješne kompanije i dalje biti vrhunska usluga, budući da je zadovoljan klijent najbolja reklama, te pouzdanost, odnosno izvršavanje usluge na način koji garantira zaštitu prava klijenata.

NA VRH