Promo

Brzo i jednostavno plaćanje BIHAMK članarine za klijente Sparkasse banke

Sponzorisani tekst

Brzo i jednostavno plaćanje BIHAMK članarine za klijente Sparkasse banke

Foto: BIHAMK & SPARKASSE


Klijenti Sparkasse banke od sada troškove učlanjenja ili produženja članstva Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BIHAMK mogu platiti putem netBanking i mBanking usluga Sparkasse banke dd BiH, putem usluge „Plati račun-e“. Ova usluga omogućava automatski prijem računa za godišnju članarinu BIHAMK-a kroz netBanking i mBanking servise, te brzo i jednostavno elektronsko plaćanje uz uštedu vremena i novca.

S obzirom na sve veći broj korisnika elektronskog bankarstva putem usluge „Plati račun-e“, u saradnji sa Sparkasse bankom BIHAMK je omogućio plaćanje usluga u samo nekoliko klikova putem elektronskih servisa koji odabere klijent. Ovim se članovima BIHAMK-a nudi dodatna ušteda vremena prilikom produženja članarine, što je nastavak naših težnji i strateškog opredjeljenja ka okretanju novi tehnologijama i kanalima komunikacije.

Najveći automoto klub u BiH BIHAMK je ove godine dostigao rekordan broj od skoro 62.000 članova koji su im ukazali povjerenje i time su nastavili višegodišnji trend rasta. Ovo pokazuje da se članovi uz njihovu uslugu osjećaju sigurno na cesti, a zauzvrat BIHAMK ulaže u kvalitet usluga i modernizaciju članskih paketa. Također, fokus je i na što jednostavnijoj, bržoj i što dostupnijoj obnovi članstva.

Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je BIHAMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 170 eura i više) uz pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući.

Tokom proteklih godina, Sparkasse Bank dd BiH napravila značajan iskorak u optimizaciji vremena koje klijenti utroše na korištenje bankarskih usluga. Istraživanja zadovoljstva klijenata i njihovih očekivanja bila su osnova za uvođenja niza pogodnosti za klijente, kako u skraćenju trajanja procesa usluga i minimiziranju količine potrebne dokumentacije, tako i uvođenjem specifičnih servisa koji omogućavaju korištenje bankarskih usluga bez odlaska u banku, i u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Klijenti koji odluče iskoristiti pogodnosti ovog načina plaćanja računa, ostvaruju uštedu i do 80% u odnosu na plaćanje putem šaltera u banci. Aktiviranje usluge „Plati račun-e“ vrši se unutar postojećih mBanking i netBanking servisa u nekoliko jednostavnih koraka i njeno korištenje je potpuno besplatno, a korisnici ovog servisa imaju na jednom mjestu uvid u sve plaćene račune.

NA VRH

Podijeli članak na