PROMO U ponudi BH Telecoma Lenovo tableti za 1 KM

Lenovo Tab M10 - povoljan tablet za cijelu porodicu

Sponzorisani tekst

Lenovo Tab M10 tablet povoljan tablet za cijelu porodicu

Foto: Lenovo


Tražite povoljan tablet prikladan za upotrebu svim članovima porodice? Pogledajte performanse Lenovo Tab M10 tableta koji imate u ponudi BH Telecoma.

Možete ga kupiti za samo 1 KM uz Extra XL mobilni paket, kao i uz druge pakete usluga BH Telecoma, po vrlo povoljnim cijenama.

Kompanija Lenovo u svojoj seriji tab uređaja ima široku lepezu modela, a Tab M10 usmjeren je ka kućnim korisnicima i porodičnoj razonodi. Sa veličinom ekrana od 10 inča, vrlo atraktivni tablet dolazi u kombinaciji plastike i metala, okvir kućišta je ojačan metalnim dijelom, a stražnja strana blago gumirana kako bi se spriječilo klizanje u rukama.

Lenovo Tab M10 djeluje čvrsto i pouzdano, teži samo 480 grama, a ekran u Full HD rezoluciji isporučuje kvalitetu slike kakvu možete očekivati i na najboljim tabletim uređajima. Odlično osvjetljenje i prikaz realnih boja pružaju užitak rada sa bilo kojom vrstom sadržaja.

Posebna specifičnost ovog tableta je integrisani „Child mode“, odnosno pretvaranje tableta u režim namijenjen za djecu, što će roditelji koji malo više pažnje vode o sigurnosti i privatnosti sigurno znati cijeniti.

Tablet dolazi sa 3GB RAM memorije, u još aktuelnoj verziji 9 Androida, te 32 GB memorije za pohranu podataka koja, ukoliko ne zadovoljava vaše potrebe, može biti proširena sa mikro SD karticama. Ugrađeni stereo zvučnici sa Dolby Audio aplikacijom će vam omogućiti detaljno podešavanje muzičkih parametara, a stražnja kamera od 5 megapixela će dobro obaviti posao u slučaju da vam telefon ili fotoaparat nisu pri ruci.

Sve navedeno će vam biti sasvim dovoljno za ugodne performanse u kućnom okruženju uz bateriju koja će vam omogućiti do 7 sati surfanja, prelistavanja društvenih mreža, reprodukciju multimedije i nezahtjevnog igranja, a bez problema će se ovaj tablet snaći i sa jednostavnim poslovnim zadacima, poput editovanja dokumenata i razmjene emailova.

U konačnici, riječ je o vrlo atraktivnom tabletu koji se nalazi u ponudi BH Telecoma, a možete ga kupiti za samo 1 KM uz Extra XL mobilni paket, kao i uz druge pakete usluga BH Telecoma, po vrlo povoljnim cijenama. Saznajte više na sljedećem linku.

NA VRH

Podijeli članak na