PROMO

Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridge-u

Sponzorisani tekst
24.02.2020 08:35

Prijave do 15.03.2020.

Škola stranih jezika „Libar“, službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 12 do19 godina. Od 2011. agencija Libar svake godine za djecu iz BiH organizira odlazak na prestižni Cambridge, u sklopu kampa Studio Cambridge U.K. na program ljetne škole engleskog jezika.

Studio Cambridge je institucija koja upravlja s kampovima škola stranih jezika u Velikoj Britaniji u 5 gradova. Jedna od najstarijih škola a time i najiskusnija u podukama engleskog jezika i zahtjevima djece iz cijelog svijeta s 66 godina iskustva (1954-2019).

Program pored sudjelovanja u internacionalnom okruženju učenika iz cijelog svijeta, nudi paralelno i niz obilazaka i atrakcija Cambridge-a, Londona, i ostalih znamenitosti Engleske.

Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora-ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 15.03.2020., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar www.libar.info ili na FB stranici Libar Agencija - Škola stranih jezika

Od 2011. godine, ljetnu školu engleskog jezika u Cambridge-u s nama je prošlo 325 učenika iz BiH. Iskustvo i doživljaj koje učenici imaju u internacionalnom okruženju, s djecom iz cijelog svijeta na prestižnoj lokaciji i školi, je posebno iskustvo koje se pamti cijeli život. Stoga pozivamo zainteresirane da na našoj web stranici potraže sve potrebne informacije ili osobno kod nas u kancelariji na adresi u Sarajevu, Fra Anđela Zvizdovića 1 (poslovni toranj Unitic 3. sprat).

Planirano putovanje ove godine je predviđeno 12.07.2020. i trajat će do 26.07.2020. tako da i ove godine očekuje formiranje grupe polaznika za Cambridge iz Bosne i Hercegovine. 

Omogućeno je svima da se i sami upoznaju o svemu putem naše web stranice www.libar.info ili na FB stranici Libar Agencija - Škola stranih jezika,gdje je cijeli angažman detaljno razrađen i gdje su prikazane fotografije i video projekcije škola u Cambridge.u.

Prijave primamo do 15.03.2020. na email [email protected] ili putem web stranice www.libar.info

Agencija Libar – škola stranih jezika

T: +387 33 296 700

Službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH

www.libar.info

NA VRH