PROMO Poslovnica se s Baščaršije preselila u ulicu Ferhadija bb

Pekara "Mlinar" od danas na novoj lokaciji u centru grada

Domaći lanac pokazuje da je zadovoljstvo kupaca uvijek na prvom mjestu

Sponzorisani tekst
28.02.2020 14:01

Svoju omiljenu pekaru "Mlinar" od danas potražite na novoj lokaciji, u ulici Ferhadija bb u Sarajevu. Kako bi pružili samo najbolji ugođaj svojim kupcima, iz domaće kompanije "MD Family" odlučili su da pekaru, koja se nalazila na Baščaršiji, “presele” na još atraktivniju lokaciju i ponude, do sada, najsavremenije uređenu "Mlinar" pekaru.  

- Trudimo se da svakodnevno prilagodimo ponudu potrebama naših kupaca, kako bi svaka kupovina u našim pekarama bila zadovoljstvo. Upravo iz tog razloga odlučili smo da poslovnicu s Baščaršije preselimo na novu adresu kako bi kupci mogli uživati u našim proizvodima u većem i modernijem prostoru. Želimo da se naši kupci pri svakoj kupovini osjećaju ugodno i da svaki njihov obrok bude posebno iskustvo - saopćili su Hatidža Demić i Adnan Mujan iz kompanije "MD Family" d. o. o.

Glavno šetalište u gradu sada će biti bogatije za novo mjesto s vrhunskom uslugom, moderno uređenim interijerom, prijatnom i toplom atmosferom i, naravno, vrhunskim pecivima halal kvalitete.

Pekare "Mlinar" možete pronaći na još devet lokacija, u centru grada na adresama Maršala Tita 3 (Marindvor), Maršala Tita 60 (prekoputa Vječne vatre) i Koševo 21 te u naseljima Alipašino Polje (Trg solidarnosti 1a), Dolac-Malta (Envera Šehovića 16b) i Pofalići (Hamdije Čemerlića 29), Bulevar branilaca Dobrinje bb, Bulevar Meše Selimovića 2C (Otoka), kao i u "Sarajevo City Centru" (SCC).

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati, a vikendom od 10 do 22 sata. Uvjereni smo kako će ova domaća kompanija ponovno opravdati vaše povjerenje.

Komentari

NA VRH