PROMO Nema mjesta zabrinutosti zbog nestašice

Sarajevski Fine Food počeo sa dostavom cjelokupnog proizvodnog asortimana

Sponzorisani tekst

U zahtjevno vrijeme kad prvi prioritet građanki i građana treba biti vlastita i zaštita osoba u svojoj okolini, a poštujući obavezu društvene odgovornosti koju je ova kompanija u svom poslovanju preuzela kao obavezu prema zajednici u kojoj posluje, Fine Food se u proteklih nekoliko dana odlučio za određene izmjene u dosadašnjem poslovanju.

Na prvom mjestu, kako kažu u ovoj prehrambenoj kompaniji, inače visoki proizvodni higijensko-epidemiološki standardi su podignuti na najviši mogući nivo i poštuju se bez kompromisa. Proizvodnja i distribucija Fine Food proizvoda se obavlja u sterilnim uslovima, ali i bez zastoja.

I proizvodnja i distribucija se obavljaju neometano. Naše zalihe repromaterijala su dovoljne za duži period rada u punom kapacitetu, čak i u posebnim uslovima i u vanrednim režimima poslovanja. Nema mjesta bojazni da će doći do nestašice ili ograničene opskrbe u ovom trenutku“, saopštili su danas iz ove kompanije. „ISO i HACCAP certifikati koje imamo nas obavezuju da poslujemo u skladu s najvišim standardima, a mi smo sada uložili i dodatne napore da bez zastoja funkcionišemo i u vrlo izazovnim uslovima. Da bismo osigurali poštivanje svih preporuka koje su posljednjih dana izdate od Vlade FBiH i kriznog štaba, u cilju zaštite kupaca smo pokrenuli i kućnu dostavu svih proizvoda iz našeg asortimana, poput gotovih jela, peciva, hljebova i kolača. Fine Food ponuda je dostupna na području cijelog grada Sarajeva zahvaljujući našoj odlično razvijenoj internoj logistici i organizaciji, te u saradnji sa platformom Donesi.com“, navodi se dalje u saopštenju. 

Sve informacije o dostavi kupci mogu pronaći na ovom linku https://finefood.ba/dostava/.

Ova prehrambena kompanija u svojoj paleti proizvoda između ostalog ima i pakovane, rezane hljebove, čija je svježina produžena. Zbog svog pakovanja i svojstava, ovi su hljebovi idealni u vrijeme kada se, nadamo se nakratko i privremeno, napušta praksa dnevne kupovine svježeg hljeba zbog ograničenja u kretanju.

Iz Fine Fooda su poručili građanima i građankama da mjesta za zabrinutost zbog nestašice nema i da će oni svoje poslovanje maksimalno prilagoditi potrebama kupaca. „Sačuvajmo i sebe i druge i poštujmo pravila za opšte dobro“, naglašeno je na kraju saopštenja za javnost.

NA VRH

Podijeli članak na