PROMO

Obavite servis Vašeg Peugeot automobila iz udobnosti Vašeg doma

AC BLOK nudi uslugu besplatnog dolaska po Vaše vozilo i vraćanja na adresu nakon servisa

Avaz.ba

Peugeot

Foto: Peugeot


Redovno servisiranje Vašeg vozila veoma je važno kako biste osigurali njegovu ispravnost i funkcionalnost. Mali i veliki servis moraju se obavljati u tačno određenim intervalima i ne smiju se previše odgađati ukoliko želite da Vaš automobil održite u dobrom stanju. Mnogo je bolje problem preduhitriti nego rješavati onda kada do kvara već dođe.

Svjesni važnosti i potrebe redovnog servisiranja Vašeg automobila čak i u vremenima kada se suočavamo s brojnim izazovima koje je izazvala pandemija koronavirusa, AC Blok Sarajevo potrudio se da Vam maksimalno olakša ovu obavezu.

Potreban Vam je mali ili veliki servis, ali ne znate kome se obratiti niti kako obaviti servisiranje i održati socijalnu distancu ili jednostavno ne želite napuštati sigurnost Vašeg doma.

AC Blok Sarajevo Vam nudi uslugu preuzimanja vozila na Vašoj adresi, a nakon obavljenog servisa Vaš automobil možete preuzeti u našem salonu ili ga možemo vratiti na istu adresu. Obavljenu uslugu možete platiti prilikom preuzimanja automobila nakon obavljenog servisa, gotovinom ili karticama.

Na obavljenu uslugu servisa dajemo i garanciju, a Vaš automobil vratit ćemo Vam u vrhunskom stanju. Uz servis je uključeno unutrašnje i vanjsko pranje sa dezinfekcijom vozila.

Naša želja je da Vam pružimo vrhunsku uslugu i ugodnost prilikom obavljanja servisa, jer razumijemo potrebe naših klijenata. Vaša lojalnosti i povjerenje su nam od izuzetne važnosti i najbolja nagrada za naš rad i trud. Napominjemo da je cijena servisa ostala je nepromijenjena bez obzira na dolazak na vašu adresu.

Ostanite kući i obavite servis Vašeg automobila brzo, jednostavno i sigurno.

AC Blok servis na raspolaganju Vam je od ponedjeljka do petka sa radnim vremenom od 8 do 16h. Za mali ili veliki servis možete se naručiti putem telefona 033 282 004 ili putem maila [email protected]

Više o temi Peugeot

AVAZ NA LICU MJESTA
Manje izlagača, ali sjaj i dalje isti
NA VRH

Podijeli članak na