„Zrak“ d.d. Sarajevo 70 godina tradicije i kvaliteta

Sponzorisani tekst
20.05.2020 10:25

Zrak d.d. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija sa 70-godišnjom tradicijom razvoja i proizvodnje uređaja iz oblasti optike i precizne mehanike. Početkom 90 – tih godina Zrak d.d. Sarajevo je bio jedna od vodećih kompanija u svijetu u proizvodnji optičkih elemenata. Danas je „Zrak“ kompanija u usponu, širi svoje proizvodne kapacitete i proizvodne linije, razvija nove proizvode, zapošljava i obučava mlade kadrove, osvaja nova tržišta poznatom kvalitetom s ciljem postizanja zadovoljstva svakog kupca i krajnjeg korisnika. Izvoznici su u više od 60 zemalja svijeta, gdje su proizvodi prihvaćeni i prepoznati kao visoko kvalitetni. Trenutno „Zrak“ zapošljava 110 ljudi, od čega je više od 70% mladih kadrova.

Lovački asortiman proizvoda i usluga obuhvata:

- Lovačke optike LS 4 x 32N, LS 6 x 42N i LS 8 x 56N

- Nosače za optike (sa obujmicama, sa pikatini šinama)

- Dvogled RD 7 x 40C

- Streljački dvogled SD-1

- Popravke svih vrsta optika i dvogleda

- Upucavanje lovačkog oružja

- Izrada različitih vrsta nosača i pikatini šina.

U pogonima firme u Sarajevu vrše se i usluge CNC mašinske obrade i izrade dijelova u cjelosti, usluge površinske zaštite i termičke obrade, te bravarske usluge i usluge graviranja metala i nemetala.

Više informacija o kompaniji i proizvodima možete pronaći na web stranici: www.zrak.ba ili na broj telefona 033 619 807.

NA VRH