TESTIRALI SMO Ekipa "Avaza" uvjerila se u praktičnost modela Neutron n2 plus

Ovom izumu se svi klanjaju: Električni romobil nudi najzabavniju vožnju

Ako su vam dosadile gradske gužve, muke s parkingom ili jednostavno želite uživati u svježem zraku, ovo je rješenje

Avaz.ba

Selma Mujić

Ako su vam dosadile gradske gužve, mučite muke s parkingom ili jednostavno želite uživati u svježem zraku, električni romobil je vaše rješenje. Da je riječ o praktičnom i ekološki prihvatljivom rješenju ekipa "Avaza" uvjerila se na licu mjesta. 

Posjetili smo "Media Market", prodavnicu u sarajevskom naselju Hrasno, koja osim prodaje i servisiranja računara, računarske opreme i mobilnih uređaja, nudi i električne romobile. Ljubazni prodavači demonstrirali su korištenje najboljeg iz ponude Neutron n2 plus. 

Osim ovog modela, u ponudi su i Neutron n1 i Neutron n3. 

Ako od svog romobila očekujete više snage i dalji domet, Neutron n2 plus je jednostavno model za vas. Veliki 10 inčni kotači, i prednji amortizer u skladu s pojačanom snagom motora i jačom baterijom, zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. 

Široko gazište, od 19 cm, prednja i zadnja zračna guma, disk kočnica, te 55 cm široki upravljač, prilagodljiv po visini omogućava sigurnu i udobnu gradsku vožnju. Tu je i LCD zaslon koji nudi sve potrebne vezane uz stanje baterije brzinu i ostale podatke o vožnji. Neutron n2 plus, električni romobil može dosegnuti domet od 30 do 35 kilometara, te brzinu od 32 km/h. A teži svega 14,7 kilograma.

Maksimalna nosivost Neutron n2 plus modela je 120 kilograma. Svi zainteresovani kupci mogu testirati ovaj model jednostavnom posjetom poslovnice u Hrasnom.

"Media Market" poslovnice u Sarajevu se nalaze i na Baščaršiji, kao i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine - Mostar i Bijeljina.  

Ukoliko i pored svih pogodnosti, prednost dajete četverotočkašima, "Media Market" u svojoj ponudi ima i kvalitetna i moderna vozila. Naime, ova kompanija se bavi i uvozom i prodajom automobila. 

  • MediaMarket

    MediaMarket

    Foto: MediaMarket


Posjetili smo njihovo sjedište i nedaleko od Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Osim Caddy vozila, u ponudi su i elegantni putnički automobili. Uvjerili smo se u njihovu očuvanost, a o samoj kvaliteti svjedoči i garancija na pređene kilometre. Kompletnu ponudu vozila možete pogledati na https://mediamarket_doo.olx.ba/

Naša kamera zabilježila je najzanimljivije detalje, a dio toga pogledajte u priloženom videu. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na