PROMO Dobro došli u Sportsko- rekreativni centar Ajdinoviće

Krunišemo Vašu ljubav odmorom iz snova trodnevnim boravkom potpuno besplatno uz all inclusive aranžman

Od 01.06.2020.godine. smo otvorili vrata našeg S.R.C.A za sve posjetioce

Sponzorisani tekst

Krunišemo Vašu ljubav odmorom iz snova trodnevnim boravkom potpuno besplatno uz all inclusive aranžman

Foto: SRCA


Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine, a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Ovaj mjesec smo započeli akcijskim ponudama za dnevni i višednevni all inclusive aranžman, a posebno ističemo ponudu koja je oduševila sve naše pratioce na facebook stranici, a to je besplatan trodnevni boravak za sve parove na području BiH koji odluče svoju ljubav krunisati brakom u mjesecu junu, a nisu u mogućnosti realizovati planove od ranije. Dovoljno je da nas kontaktirate na besplatan info broj 080 02 22 29 ili pošaljete upit na email adresu:[email protected] i već ste na pola puta da postanete dio našeg S.R.C.A.

Kao društveno odgovorna kompanija ponosni smo nosioci epiteta COVID SAFE destinacije, mislimo na zdravlje Vašeg organizma i imunološkog sistema, pa smo pored ‘’ vazdušne banje’’ pripremili i pregršt zdravih i prirodnih namirnica koje će naši gosti imati priliku konzumirati u narednom periodu.

Šumski krajolik poboljšava metabolizam i pruža osjećaj relaksacije, a udaljenost od gradske gužve i nezdravih faktora čini Vaš odmor još ugodnijim.

  • Krunišemo Vašu ljubav odmorom iz snova trodnevnim boravkom potpuno besplatno uz all inclusive aranžman

    Krunišemo Vašu ljubav odmorom iz snova trodnevnim boravkom potpuno besplatno uz all inclusive aranžman

    Foto: SRCA


Jako nam je bitno da upravo građani BiH budu „ heroji u misiji spašavanja bh turizma“ i u skladu s navedenim kroz naše objave naglašavamo slogan #PUTUJ387. Bogatstvo u oblasti turizma koje BiH ima su još neotkrivena i nedovoljno istražena pa se nadamo da će u ovom periodu bar dio uspjeti doći do očiju javnosti.

Ukoliko se odlučite za boravak u Sportsko- rekreativnom centru Ajdinovići, na raspolaganju imate novoizgrađene, po najnovijim standardima uređene smještajne jedinice uz standardne sadržaje predviđene all inclusive aranžmanom: konzumacija hrane i pića, korištenje SPA CENTRA ( bazen, jacuzzi, sauna, slana i hladna soba), korištenje sportskih terena uz obezbjeđene rekvizite, obilazak farme, jahanje konja za djecu i odrasle, animacijski program za najmlađe uz pratnju animatorskog tima kao i boravak u prirodi, a na raspolaganju je i dječija igraonica, otvorenog i zatvorenog tipa.

Mi, kao i do sada, pozivamo sve građane, stalne i potencijalne goste da biraju COVID SAFE destinaciju i postanu DIO NAŠEG S.R.C.A.

 Odmor iz snova ima adresu. Dobro nam došli.

NA VRH

Podijeli članak na