PROMO

Nastava u savremeno opremljenim učionicama BusinessAcademy u centru Sarajeva

Sponzorisani tekst

Nastava u savremeno opremljenim učionicama BusinessAcademy u centru Sarajeva

Foto: BusinessAcademy


BusinessAcademy, najkvalitetnija poslovna škola u regionu, od sada svojim polaznicima nudi mogućnost da nastavu pohađaju uživo, u moderno opremljenim prostorijama, i to u samom centru Sarajeva.

Sa zadovoljstvom možemo da potvrdimo da će naši polaznici imati najsavremenije uslove za učenje i sticanje znanja i vještina najuspješnijih svjetskih poslovnih ljudi.

Savremeno opremljene učionice u samom centru Sarajeva

Nastava će se odvijati u samom centru Sarajeva (Zmaja od Bosne 16, Kubus D), u savremeno opremljenim prostorijama BusinessAcademy, i to u poslijepodnevnim terminima, tri do četiri puta nedjeljno. Dobra vijest za polaznike je da će i dalje imati mogućnost da, ukoliko propuste neki od termina, online prate live stream predavanja ili snimak.

I online i tradicionalni polaznici na BusinessAcademy imaju priliku učiti od predavača sa predavačkim iskustvom i uspješnim karijernim ostvarenjima u dijelu biznisa koji predaju.

Svoje znanje će im nesebično prenositi i imaće stalnu komunikaciju i podršku, uz puno praktične nastave.

Praktičan program koji omogućava sticanje naprednih poslovnih znanja za samo godinu dana

BusinessAcademy je ovlaštena od Odjeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, HRC instituta, International Qualifications Networka, CMI-ja i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i izdaje zvanične poslovne diplome i certifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Školovanje traje 10 do 12 mjeseci, a tim predavača se sastoji od direktora preduzeća, doktora nauka, magistara i eksperata u najznačajnijim poslovnim oblastima, koji iza sebe imaju postignute značajne uspjehe.

Za savladavanje novih vještina na BusinessAcademy koristi se proces „Arhitektura saznanja”, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 mjeseci preuzmete vještine za koje su ranije bile potrebne dvije do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete u učionici ili učenjem na daljinu.

  • Nastava u savremeno opremljenim učionicama BusinessAcademy u centru Sarajeva

    Nastava u savremeno opremljenim učionicama BusinessAcademy u centru Sarajeva

    Foto: BusinessAcademy


Podrška u zapošljavanju i daljem razvoju karijere

U okviru BusinessAcademy postoji i Centar za razvoj karijere (CCD), koji polaznicima pomaže da donose najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra su besplatne i uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

„Najviše mi se dopalo što program BusinessAcademy nije klasično učenje teorije, nego praktično primjenjivanje gradiva i radnih zadataka koji nas sutra čekaju na poslu. Naučila sam nove metode rada, koje ću primijeniti u svojoj firmi, i sigurna sam da ću ovim znanjem ostvariti još bolji profit i zaradu. Dobila sam znanje i potrebne alate za uspješniju prodaju, marketing i menadžment, a na meni je da to implementiram u praksi. Preporučila bih ovaj program svima koji žele napredovati u poslovnom svijetu”, istakla je Berina Delić, polaznica smjera Menadžment prodaje iz Sarajeva.

„Sa BusinessAcademy ne nosim nijedan negativan utisak. Cambridge ispit je na visokom nivou organizacije i ocjenjuje se samo primjena stečenog znanja. BusinessAcademy nam daje mogućnost dosezanja visoke stručnosti i priliku konkurisanja za mnoge svjetske firme. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinski zaposlenim ljudima, neki od njih imaju i svoje kompanije; stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju”, izjavio je Semir Godinjak, polaznik smjera Marketing menadžmenta iz Sarajeva.

Njihova kolegica sa smjera Finansijski menadžment, Sanja Kristafor, podijelila je i svoje utiske: „Moje iskustvo sa školovanjem na BusinessAcademy je jedno od najljepših iskustava. S obzirom na to da pripadam generaciji koja je sada u nekim zrelijim srednjim godinama, ja sam već posjedovala radno iskustvo kada sam odlučila da uradim nešto za sebe, nešto što će poboljšati moj trenutni položaj u kompaniji ili pružiti dobar temelj da konkurišem u nekoj drugoj kompaniji. BusinessAcademy sam upisala 2016. godine i ta odluka je kompletno promijenila smjer moje karijere. Ne samo da mi je omogućila da napredujem u poslu nego sam svojim znanjem povećala vrijednost svoga rada i kompanije.”

Dodatne vještine koje garantuju uspjeh u svakom poslu

U okviru školovanja na BusinessAcademy, osim stručnih znanja, dobijate i poseban paket vještina koje će vam koristiti u svakom poslu i koje su najznačajnije za uspjeh u karijeri –Personal Development Program (PDP).

Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne vještine. Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i vještine koje ste stekli tokom školovanja i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu.

Pored Personal Development Programa, polaznici BusinessAcademy dobijaju i ECDL obuku za rad na računaru, šestomjesečni kurs web dizajna, kao i kurseve engleskog i njemačkog jezika i besplatne seminare koji će značajno obogatiti njihov CV.

Steknite znanja i vještine koje posjeduju uspješni menadžeri, direktori i preduzetnici

Na BusinessAcademy postoji 13 edukativnih programa: od Cambridge poslovnog programa, menadžmenta ljudskih resursa i strategijskog i operativnog menadžmenta, preko marketinga, prodaje i međunarodnog biznisa, pa sve do finansijskog menadžmenta, menadžmenta projekata, poslovne administracije, preduzetništva, odnosa sa javnošću, investicionog menadžmenta i berzanskog poslovanja ili menadžmenta prometa nepokretnosti.

Ako želite da stignete do menadžerskih pozicija i da zarađujete kao najuspješniji i najtraženiji ljudi u biznisu, onda su programi BusinessAcademy pravi izbor za vas. Iskoristite snižene cijene upisa do kraja mjeseca i obezbijedite svoje mjesto u novoj generaciji polaznika koji će učiti u učionicama u Sarajevu. Formira se samo jedna grupa, pa je broj mjesta ograničen. Ugrabite priliku i prijavite se na vrijeme.

NA VRH

Podijeli članak na