PROMO

EON za Bosnu i Hercegovinu - Cijela BiH gleda besplatno reprezentaciju uz EON

Ne propustite vikend zabave i sporta samo uz Telemach

Sponzorisani tekst

Cijela BiH gleda besplatno reprezentaciju uz EON

Foto: Telemach


Navijajte za našu reprezentaciju u prvoj odlučujućoj baražnoj utakmici za odlazak na EURO  BiH - Sjeverna Irska, potpuno besplatno preko EON aplikacije! 

Uživo pratite prenos utakmice play offa za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021. godine BiH - Sjeverna Irska, u četvrtak 8. oktobra u 20.45h samo na kanalu Nova BH, uz EON preko bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini.

Kreirajte promo nalog 8. oktobra na site-u unesite vaše podatke i pristupite najboljim sadržajima uz EON aplikaciju potpuno besplatno do 11. oktobra u ponoć.

Tokom vikenda gledajte i najpopularnije emisije – Nova In, Zvezde Granda, Nikad nije kasno, 24 minuta sa Zoranom Kesićem i druge na Nova BH. Saznajte najnovije, tačne i nezavisne vijesti na N1, a za djecu je tu i najbolji program na kanalima Pikaboo i Vavoom. Bodrite Zmajeve i u utakmici protiv Holandije u UEFA Ligi nacija, koja se igra 11. oktobra u 18:00h, uz direktan prenos samo na Nova BH. Na kanalima Sport Klub i Nova S moći ćete da pratite i druge aktuelne sportske sadržaje.

Subota i nedjelja su idealni i za gledanje dobrog filma ili serije, a sigurno ćete naći svoj omiljeni naslov u Telemach Video klubu. Uživajte u ovom i svim drugim sadržajima u EON Sport + Porodičnom paketu, koji će uz EON Smart ili mobilnu aplikaciju biti besplatni od četvrtka do nedjelje.

Gledamo naše! Uživajte u vikend zabavi za cijelu porodicu samo uz Telemach !

Više o temi EON

PROMO
Pređi i ti u Telemach tim
NA VRH

Podijeli članak na