PROMO

Kako sam uklonila plijesan iz naših života

Prirodno, morali smo se hitno riješiti tih nametnika i svakako spriječiti njihov povratak

Sponzorisani tekst

Kako sam uklonila plijesan iz naših života

Foto: Ilustracija


Dugo smo se borili sa vlagom i plijesni na zidovima, posebno u dječjoj sobi, koja je isturena u odnosu na ostatak stana. Smatrali smo da je samo fasada ono što će nas spasiti i baciti plijesan u zaborav, ali znate kako ide u velikim zgradama – nema upravitelja, nema sloge, ulaganja su minimalna.

Veoma nas je brinula činjenica da plijesan i gljivice imaju veliki uticaj na zdravlje djece, jer maleni koji rastu u okruženju sa gljivicama i plijesni često mogu imati problema sa imunitetom, astmom, kašljem, sinusnom infekcijom, pa čak i puno težim respiratornim oboljenjima.

Prirodno, morali smo se hitno riješiti tih nametnika i svakako spriječiti njihov povratak.

Dok smo se borili sa dugotrajnim kašljem i gužvali se svi u našem bračnom krevetu, porodični prijatelji su nam dali tračak nade. Rekli su nam da postoji toplinsko izolaciona boja koja funkcionira na fizičkoj osnovi (jer dosta nam je više raznih neefikasnih hemikalija).

  • Plijesan po zidu

    Plijesan po zidu

    Foto: Ilustracija


Da li ste znali da takvo nešto postoji? Mi nismo. Sad preporučujemo svima. Proizvod se zove Superconfort i zaista ga je lako nanijeti. Nakon što smo uobičajenim načinima (deterdžentima za otklanjanje plijesni i algi sa zidova), očistili crnilo sa zidova, nanijeli smo u dva sloja ovu termo izolacionu boju i problem riješen. Temperatura zida je podignuta i nema više kondenza, nema više plijesni.

Već dvije godine mirno spavamo, svatko u svom krevetu. Zaista nam je povoljno utjecalo na kvalitet života, u više pogleda .

Zaista nije potreba živjeti u buđavom prostoru, sa Superconfortom i čistim i zdravim zidovima stvarno je moguće živjeti komforno.

Pomozite sebi i potražitetermoizolacionu boju Superconfort ili pozovite Duga-tehna tehničku podršku na besplatni info telefon 0800 877 777 da saznate više o proizvodu i Vama najbližem prodajnom mjestu.

Više o:

Dugatehna Plijesan
NA VRH

Podijeli članak na