PROMO

Kućanski poslovi nikada nisu bili lakši

Sponzorisani tekst

Gorenje Black Friday akcija

Foto: Gorenje


Radna sedmica nekada prođe u tren oka a ponekad se čini da traje beskonačno. Ali, petak, najočekivaniji dan sedmice, ipak napokon osvane. Dugo očekivani vikend – ta bezbrižna dva dana kada možemo otići negdje sa svojom porodicom, pozvati prijatelje na večeru ili samo ležati na svom kauču i gledati TV.

Međutim uvijek imamo kućanske poslove koje trebamo također završiti. Zahvaljujući Gorenju i kućanskim aparatima, kućanski poslovni nikada nisu bili lakši i nikada nam nisu trošili manje vremena. Zahvaljujući petku, koji i nije tako običan petak, nego “Black Friday” – kada cijene padaju i želje se ostvaruju i ponedjeljku koji nije tako običan ponedjeljak nego “Cyber Monday” – imat ćete priliku priuštiti sve to uz najbolje ponude Gorenja. Na taj način ćete olakšati svoj život i uštediti vrijeme za stvari koje su vam stvarno važne. Imamo nekoliko prijedloga za vas.

 • Gorenje Cyber Monday akcija

  Gorenje Cyber Monday akcija

  Foto: Gorenje


Napokon … ne morate više otapati svoj zamrzivač

Maštate o novom frižideru i zamrzivaču jer vam je dosadilo otapanje vašeg trenutnog zamrzivača u kojem hrana postane okovana mrazom i ledom? Ili vam se možda voće i povrće pokvarilo brže zbog učestalog otvaranja frižiderskih vrata članova vaše porodice? Možda biste trebali razmisliti o kupovini Gorenje samostojećeg kombinovanog frižidera i zamrzivača. Sa svojom NoFrost Plus karakteristikom, koja je jedan od najboljih rashladnih sistema na tržištu, otapanje zamrzivača će biti samo uspomena, a vaša će hrana biti bez mraza i leda na sebi. Zahvaljujući AdaptTech-u koji održava konstantnu temperature nevezano koliko često otvarate vrata ne samo da hrana ostaje duže svježa, nego i smanjujete potrošnju električne energije. 

 • Gorenje frižider

  Gorenje frižider

  Foto: Gorenje


Skuhajmo nešto

Sada kada smo frižider napunili hranom, možemo početi kuhati. Pripremanje porodične večere može biti veoma stresno. Pogotovo ukoliko se radi o velikim porodicama ili kada imate veliki komad hrane da skuhate u velikim posudama. Sa Gorenje indukcijskom pločom za kuhanjeugradbenom pećnicom iz Gorenje Black Steam seta priprema večere za porodicu ili vaše prijatelje će biti čisto zadovoljstvo, jer oba aparata pružaju dovoljno prostora za velike posude kako bi vam omogućili nesmetanu pripremu veće količine hrane istovremeno uz brojne korisne funkcije koje pripremu vaših jela čine još lakšom. Sada ova dva aparata kupljena u setu donose i velike uštede prilikom kupovine.

 • Gorenje black steam set

  Gorenje black steam set

  Foto: Gorenje


Večera je gotova, šta sada? Ah, ne … vrijeme je za pranje suđa

Nije to tako loše kao što možda zvuči. Barem ne ako imate mašinu za pranje suđa sa dovoljno prostora, tako da ne morate ručno prati suđe koje ne može da stane u vašu mašinu. Ukoliko se radije fokusirate na vrijeme sa prijateljima nego na brigu o pranju suđa, onda je Gorenje mašina za pranje suđa sa dovoljno prostora za smještanje suđa za najviše 16 setova savršen izbor.

 • Gorenje mašina za suđe

  Gorenje mašina za suđe

  Foto: Gorenje


Međutim, nije samo potrebno oprati suđe. Šta je sa stoljnacima, kuhinjskim krpama, majicama vaše djece uflekanim sa paradajz sosom, ili vašom omiljenom haljinom? Sa pravom mašinom za pranje rublja i sušilicom, vaš veš će biti spreman u tren oka i bez imalo stresa. Predlažemo vam da pogledate Gorenje mašinu za pranje rublja – sa SteamTech tehnologijom koja će se pobrinuti da vaša odjeća ima što manje nabora i da bude mekana kao da ste koristili omekšivač. U kombinaciji sa Gorenje sušilicom odjeća će biti savršeno tretirana, a čak i najveći komadi poput posteljine i stoljnjaka će biti savršeno osušeni. Dodatno, ne morate brinuti da će se vaša odjeća skupiti, jer sušilice sa toplotnom pompom suše nježno pri nižim temperaturama.

 • Gorenje susilica

  Gorenje susilica

  Foto: Gorenje


 • Gorenje mašina za veš

  Gorenje mašina za veš

  Foto: Gorenje


Black Friday i Cyber Monday – specijalni petak i ponedjeljak sa Gorenje specialnim ponudama

Petak i ponedjeljak su samo obični dani u sedmici, ali Black Friday (27.novembar) i Cyber Monday (30.novembar) su po svemu drugačiji od običnog. Zato ne želite da ih propustite. Zašto? Pogledajte Gorenje neobično fantastičnu ponudu kućanskih aparata sniženih do 35% i olakšajte sebi svoje kućne poslove i svakodnevnicu.

Opis: Gorenje Black Friday i Cyber Monday

Gorenje

NA VRH

Podijeli članak na