PROMO

BH Telecom i LG poklanjaju! 10 fantastičnih razloga za praznike uz LG i BH Telecom

Sponzorisani tekst

LG i BH Telecom poklanjaju

Foto: LG i BH Telecom


Svjetski lider u inovacijama, kompanija LG u saradnji sa BH Telecomom je na tržište Bosne i Hercegovine i ove godine donijela puno inovacija kada su tehnološka ostvarenja u pitanju. U segmentu televizora, pored fantastične OLED tehologije, nalazi se i LG NanoCell™ tehnologija.

Ono što je bitno naglasiti jeste da NanoCell tehnologija ima čak četiri puta veću rezoluciju u odnosu na Full HD i pruža briljantnu jasnoću i bogate detalje, stvarajući nezaboravan doživljaj gledanja, što će i vaša očekivanja kućne zabave podići na novi nivo. Poboljšajte način na koji gledate omiljene sadržaje s LG NanoCell™ televizorima koji sadrže karakteristike vrhunske inovacije poput ColorSUPER tehnologije, 4K Upscaler karakteristike za neuporediv kvalitet slike i LG IPS ekrana visoke rezolucije za živopisni prikaz boja iz svakog ugla gledanja.

  • BH Telecom i LG poklanjaju! 10 fantastičnih razloga za praznike uz LG i BH Telecom

    BH Telecom i LG poklanjaju! 10 fantastičnih razloga za praznike uz LG i BH Telecom

    Foto: BH Telecom i LG


LG NanoCell televizori dobili su certifikat „Ne predstavlja fotobiološku LED opasnost” iz institucije Underwriters Laboratories (UL) čime se osigurava zaštita vaših očiju od štetnog svjetla koje se emitira. Mogli bi nabrajati danima o svim prednostima koje donosi gledanje TV sadržaja na LG televizorima, no od srca vam želimo da sami doživite kvalitet slike, čistoću boja, brzinu odziva i druge pogodnosti LG televizora.

Ponudu LG televizora potražite ovdje, a ovim putem vas ujedno pozivamo da posjetite i pratite BH Telecom profile na društvenim mrežama gdje možete da osvojite jednu od 10 vrijednih nagrada koje ćemo pokloniti u saradnji sa kompanijom LG. Vrijeme je za poklone.

@facebook.com/bhtelecom

@instagram.com/bhtelecom/

Vidimo se!

Više o temi promo

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Novogodišnje VVISHe

Više o:

promo BH Telecom
NA VRH

Podijeli članak na