PROMO

Januarska eksplozija u Meridianu: Igraj najjače kvote za najbolje poklone!

Meridian kvote nemaju konkurenciju! Sony Playstation 5, Smart telefoni i Smart Watch za najjače od najjačih!

Sponzorisani tekst

Januarska eksplozija u Meridianu: Igraj najjače kvote za najbolje poklone!

Foto: Meridian


Nema tu nešto mnogo filozofije, apsolutna dominacija kvotama je dokazana! Meridianove kvote niko više ne može da nadjača! „Skineš“ bonus, iskoristiš najveće kvote, sastaviš tiket i to je to! Igrači koji odigraju najviše „tiketića“ od minimalno 2 KM, bez obzira da li su tiketi gubitni ili dobitni, mogu da osvoje fenomenalne poklone. Igra se sve do 31.01.2021. godine, a proglašenje najboljih igrača i dobitnika poklona je 1. februara u 12h! Sad, razmislite da li se isplati igrati za ove poklone:

• 1. mjesto – Sony Playstation 5

• 2. mjesto – Xiaomi Note 9 PRO

• 3. mjesto – Xiaomi Note 9

• 4. mjesto – Xiaomi Smart Watch

Tiketom do poklona, gdje svako određuje gdje da igra. Na web sajtu meridianbet.ba ili za fanove „papirnih“ tiketa, direktno u kladionici, uopšte nije bitno, jer učestvuju svi. Igraš „standardne“ tikete, uživo igru, virtualne igre, lucky 5, lucky 6, keno ni to uopšte nije bitno, jer ovo je zabava po tvom ukusu. Bilo šta da odigraš, učestvuješ i možeš da osvojiš ove fenomenalne poklone.

Iskorisiti ovu fenomenalnu priliku, odigraj tiket, osvoji poklone i sam sebi dokaži, da je samo Meridian – kuća najvećih kvota i najboljih bonusa!

Više o:

promo meridian
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na