PROMO

Humanitarna akcija zaposlenih EuroExpress brze pošte “Vrijeme je za darivanje“

Sponzorisani tekst

Humanitarna akcija zaposlenih EuroExpress brze pošte “Vrijeme je za darivanje“

Foto: EuroExpress


Zaposleni EuroExpress brze pošte su povodom novogodišnjih praznika organizovali humanitarnu akciju pod nazivom „Vrijeme je za darivanje – Ispunimo želje“. Tokom decembra su svi zaposleni sakupljali pakete pomoći za socijalno ugrožene porodice na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Ovim povodom je Danijela Bašić, direktor Sektora ljudskih resursa izjavila: „Naši zaposleni u kompaniji njeguju porodične vrijednosti, zajedništvo i timski duh. Mi se svi osjećamo kao jedna velika porodica, koja se u ovim teškim vremenima i okolnostima držala zajedno, te smo sve nedaće koje je 2020. godina nosila sa sobom prebrodili zajedno, kao tim. Svake godine naši zaposleni imaju sluh za porodice koje su ugrožene kategorije, te kojima praznici i praznična trpeza predstavljaju luksuz. Upravo je ovo bio razlog zašto smo odlučili da sakupljamo pomoć i istu dostavimo prije novogodišnjih praznika. Solidarnost i humanost je nešto što je utkano u naša svakodnevna djelovanja i nastojimo osjećaje za potrebe drugih razvijati kod svakog našeg člana. Paketi pomoći su sadržali osnovne životne namirnice, slatkiše i igračke za djecu. Ako smo samo jednom djetetu izmamili osmjeh na lice naša misija je ispunjena.“ Ona dalje navodi da je u toku ove humanitarne akcije skupljeno 55 paketa pomoći, čime su radnici EuroExpress brze pošte usrećili 55 porodica. „Veliko je zadovoljstvo raditi u ovakvom kolektivu gdje se vodimo motom da je sreća jedina stvar koja se množi kada se djeli.“

Prije novogodišnjih praznika paketi pomoći su uručeni porodicama u svim gradovima gdje EuroExpress brza pošta ima svoje poslovnice, a to je na cjelokupnoj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Više o:

promo euroexpress
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na