PROMO

Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

Sponzorisani tekst

Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

Foto: Strojotehnika


U današnje vrijeme svakodnevnih noviteta u svijetu tehnologije i industrije pronalaženje i odabir pravih, efikasnih i profesionalnih rješenja predstavlja izniman problem. Kako osigurati da će odabrano rješenje omogućiti sve potrebne alate kako bi osigurali svoj ostanak ispred konkurencije? Gdje je moguće pronaći adekvatnu i profesionalnu podršku u industrijskoj proizvodnji? Što je optimalno rješenje za vaše poslovanje? Zagrebačka tvrtka Strojotehnika d.o.o. je već gotovo 20 godina prvi izbor kompanijama iz područja mašinstva, proizvodnje i razvoja proizvoda kada u pitanje dolaze profesionalna rješenja. Bilo da tražite stroj, alat ili softver za ostvarivanje svojih ideja stručno osoblje će Vam ponuditi optimalno rješenje. Strojotehnika je zastupnik vodećih svjetskih proizvođača CNC alatnih strojeva Hurco, Heller, Index, alata za obradu metala Sartorius, Haimer, Innotool te CAD i CAM softvera SolidWorks i SolidCAM.

  • Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

    Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

    Foto: Strojotehnika


Strojotehnika je ovlašteni zastupnik za SolidWorks i SolidCAM softverska rješenja u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj zadnjih 15 godina. Omogućila je korištenje najpoznatijih i najsavremenijih softverskih rješenja za 3D modeliranje, izradu tehničke dokumentacije, pripremu proizvodnje i programiranje CNC mašina, SolidWorks i SolidCAM, u preko 700 kompanija u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj. SolidWorks je najpoznatije i jedno od najsnažnijih 3D CAD rješenja te je glavni izbor inžinjera, konstruktora i tehnologa već 25 godina. Brza i jednostavna izrada dijelova, sklopova i tehničke dokumentacije, analiziranje i testiranje proizvoda u fazi modeliranja, kreiranje marketinških i promotivnih materijala dok proizvod još nije ni u fazi koncepta samo su neke od prednosti koje pruža SolidWorksa. SolidCAM, dodatak za SolidWorks namijenjen za programiranje CNC alatnih strojeva unutar istog SolidWorks sučelja, omogućuje da postignete maksimum u proizvodnji. Skraćeno vrijeme obrade, bolja iskoristivost strojeva, produljenje vijeka trajanja alata, generiranje optimalnih radnih uvjeta prednosti su koje olakšavaju posao u svakoj proizvodnji, a sve to omogućuje upravo SolidCAM. 

  • Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

    Kvalitetna i stručna rješenja za mašinstvo na jednom mjestu – da li je moguće?

    Foto: Strojotehnika


Osim kompanija, Strojotehnika je omogućila i velikom broju škola, fakulteta i drugih obrazovnih ustanova učenje i korištenje SolidWorks i SolidCAM softverskih rješenja. Gotovo 4000 edukacijskih licenci osigurano je od strane Strojotehnike u školama i fakultetima na području Bosne i Hercegovine te Hrvatske kako bi učenici i studenti što ranije krenuli s upoznavanjem i radom u najpoznatijem i najpopularnijem rješenju u industriji i samim time bili kvalificiraniji na tržištu rada odmah nakon završenog obrazovanja.

Osim samih softverskih rješenja Strojotehnika pruža stručnu tehničku podršku te organizira stručna usavršavanja i obuke za sve korisnike SolidWorks i SolidCAM programskih rješenja, ali i za one koji to tek planiraju postati.

Višegodišnje iskustvo, kvalitetan i profesionalan kadar te veliki broj zadovoljnih korisnika glavni su pokazatelj kvalitete usluge i proizvoda tvrtke Strojotehnika d.o.o. Više na https://www.solidsoft.hr/

Više o:

promo strojotehnika
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na