Promo

Online kupovina karata na web stranici Centrotransa

Sponzorisani tekst

Online kupovina karata

Foto: Centrotrans


Kompanija Centrotrans uvijek nastoji ići u korak sa vremenom i koristiti nove i napredne tehnologije kako bi putnicima olakšali korištenje svih naših usluga. U skladu sa tim, na nedavno osvježenoj web stranici Centrotransa, unaprijeđena je i online kupovina autobuskih karata. Sada, u samo par klikova putnici mogu odabrati željenu destinaciju i jednostavno i brzo kupiti kartu.

Proces kupovine karte je vrlo jednostavan. Na početnoj strani web stranice www.centrotrans.com u naznačenim poljima upišite mjesto polaska i destinaciju na koju putujete. Nakon odabranih datuma putovanja, potrebno je odabrati jedno ili više sjedišta, te unijeti podatke o putniku.

Nakon završetka procesa kupovine, autobuska karta stiže na e-mail adresu koju ste naveli u podacima o kupcu.

Detaljnije uputstvo za online kupovinu karata možete pogledati na sljedećem videu. 

Na ovaj način putnici više ne moraju odlaziti na autobusku stanicu ili neko drugo prodajno mjesto. U mogućnosti su samostalno birati način i termin putovanja čime štede vrijeme i novac. Također, ovaj vid rezervacije i prodaje karata u skladu je sa epidemiološkim mjerama jer pruža mogućnost da se kupovina autobuske karte izvrši iz udobnosti vlastitog doma.

Putem online prodaje na našoj web stranici možete kupiti sve karte za Centrotransove međugradske i međunarodne autobuske linije, a trenutno aktivne međunarodne linije su:

HRVATSKA

• SARAJEVO - ZAGREB

• SARAJEVO - SPLIT

• SARAJEVO - DUBROVNIK

AUSTRIJA

• SARAJEVO - BEČ

NJEMAČKA

• SARAJEVO - HAMBURG

• SARAJEVO - FRANKFURT

• SARAJEVO - DORTMUND

Također, svi korisnici javnog gradskog prijevoza u Kantonu Sarajevo imaju priliku ostavriti uštedu od 15% prilikom svakog plaćanja CentroCard dopunskom ili E-kartom u vozilima Centrotransa. Ponuda se odnosi na period od 26.2. do 28.02.2021. godine. U pitanju je redovna pogodnost za korisnike CentroCard kartica, koji posljednja tri dana svakog mjeseca mogu ostvariti navedene uštede.

Kompanija Centrotrans ovim projektima nastavlja sa širenjem palete svojih usluga, a s ciljem da se putnicima olakša korištenje javnog prijevoza.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na