PROMO

Meridian: Premier League giveaway! Pogodi broj golova za besplatne poklone

Samo u Meridianu, uvijek se tipuje na najveće kvote na planeti – PREMIER LEAGUE!

Sponzorisani tekst

Meridian: Premier League giveaway! Pogodi broj golova za besplatne poklone

Foto: Meridian


Premier League po mišljenju brojnih fudbalskih eksperata, najbolja je fudbalska liga u Evropi. U Engleskoj fudbal nije samo sport, već način života. Najjače timove Evrope gledamo u evropskim takmičenjima tokom sedmice Lige šampiona i Lige Evrope, ali najboljeg fudbala nikad dosta. Ipak, ovaj vikend je nešto posebno...

Ovaj vikend, apsolutno besplatno tipuj na Premier League i osvoji fantastične poklone na Meridian – GIVEAWAY-u! Sve što treba da uradiš jeste da zapratiš meridianbetbih instagram stranicu, te da u komentaru dokažeš da si „doktor za kladžu“.

Danas se igra 5 fantastičnih mečeva, a 2 su brutalna derbija:

• Crystal Palace – Fulham

• Leicester – Arsenal

• Tottenham – Burnley

• Chelsea – Manchester Utd.

• Sheffield Utd – Liverpul

Isprati malo statistiku, prethodne mečeve, formu ekipa i dokaži da si pravi „doktor za kladžu“. Pogodi tačan broj golova na ovih pet tekmi i osvoji POKLON OD 20 KM APSOLUTNO BESPLATNO. Ukoliko budemo imali više od 5 „doktora za kladžu“, dobitnici će biti određeni random algoritmom. Obrati samo pažnju na vrijeme, jer prva tekma počinje već u 13h, a komentar moraš upisati prije početka prve tekme.

GIVEAWAY važi za sve, zato ukoliko još uvijek nisi registrovan na sajt meridianbet.ba sad iskoristi priliku i preuzmi DODATNI BONUS ZA SVE NOVOREGISTROVANE IGRAČE!

MERIDIAN – kuća najvećih bonusa!

Više o:

promo meridian
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na