PROMO

Mobitel bez ogrebotina i oštećenja: U Sarajevo je stigla najbolja zaštitna folija za vaš uređaj!

Sponzorisani tekst

Mobitel bez ogrebotina i oštećenja: U Sarajevo je stigla najbolja zaštitna folija za vaš uređaj!

Foto: Mobile Outfitters


Na našem tržištu pojavio se novi hit proizvod koji nudi maksimalnu zaštitu cijelog mobilnog uređaja!

Novi trend pametnih telefona veliki je ekran s vrlo tankim obrubom koji se, po mogućnosti, prostire od ruba do ruba uređaja. Međutim svi ti ekrani imaju jednu manu lako se lome. Mobilne uređaje nosimo svugdje sa sobom, pa šansa za padom i oštećenjem raste. Ako se ekran razbije, popravak je skup, a ponekad čak i neisplativ jer košta gotovo kao i sam uređaj. Stoga, nameće se zaključak da je veoma mudro uložiti nešto novaca i u zaštitu samog ekrana. Ako i vi želite odlaske u servis svesti na minimum, onda je vrijeme da uložite u kvalitetnu dodatnu zaštitu svoga uređaja, a upravo takav proizvod nudi kompanija Mobile Outfitters koja je otvorila svoju poslovnicu u Sarajevo City Centru.

Mobile Outfitters je izvorno američka franšiza specijalizovana za zaštitu i stilizovanje mobitela te drugih digitalnih uređaja kvalitetnim folijama.

Najsnažnija zaštita Mobile Outfitters djeluju globalno i njihove proizvode možete pronaći na više od 700 lokacija u svijetu, a nude zaštitu za različite elektronske uređaje, od mobitela i tableta do laptopa i satova. Trenutno imaju više od 2000 različitih modela, a same folije se režu na licu mjesta pomoću posebnog rezača koji je kreiran isključivo za ovu svrhu.

Folije u ponudi:

Clear-Coat Original je prozirna folija koja ide od ruba do ruba i moguća je za 360º zaštita za vaš mobitel, odnosno za ekran, pozadinu pa čak i bočne strane!

Clear-Coat Matte folije imaju izuzetni mat efekt koji smanjuje refleksije na vašem ekranu te sprječava stvaranje otisaka i mrlja na uređaju.

Clear-Coat Fusion folija otporna je na sve jače udarce na zaslon, a testirana je i na pad s visine od sedam metara. Bazira se na patentiranoj TriACTIVE™ tehnologiji te čini ekran vašeg telefona do tri puta jačim i otpornijim na oštećenja.

Osim Clear-Coat folija, Mobile Outfitters iz ponude ističu i stilizirane zaštitne folije Style Skins. Ove folije dolaze u različitim motivima s jedinstvenim dizajnom, a osim posebnog izgleda, osigurat će vašem uređaju i maksimalnu zaštitu, bez da mu se mijenjaju dimenzije i težina.".

Sve folije imaju doživotni program zamjene, što znači da u slučaju oštećenja dobijete novu, a samo plaćate uslugu instalacije. Clear-Coat folije su savitljive, ne pucaju te ne smetaju radu fingerprint senzora koji će i dalje besprijekorno očitavati vaš otisak.

Više o temi promo

PROMO
Savršen izbor
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na