PROMO

BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost

Sponzorisani tekst

BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost

Foto: Sberbank BH


Sberbank BH i BIHAMK su pripremili posebnu akciju za sve nove korisnike Sberbank platne Pika Kartice. Uz Sberbank platnu Pika Karticu dobijaju i BIHAMK Classic članski paket potpuno gratis.

"Da bismo bili bezbrižni tokom putovanja ili svakodnevne vožnje, trebamo pouzdanog partnera, koji će uvijek biti tu za nas. Zbog toga smo sretni što sa BIHAMK-om, najboljim prijateljem na cesti, možemo predstaviti ovaj projekat nagrađivanja novih korisnika Sberbank platne Pika Kartice", izjavio je Vedran Peršić, direktor Sektora Marketing i komunikacije Sberbank BH, te dodao: "Sa ovom akcijom praktično nudimo sve što jedna porodica treba da ima – sigurnost za porodično vozilo, kao i brojne uštede i pogodnosti koje donosi Sberbank platna Pika Kartica“.

"Izuzetno smo sretni i ponosni partnerstvom sa inovativnom bankom kakva je Sberbank BH koja nam omogućava da brojnim zainteresiranim građanima ponudimo i naše članstvo kroz ovu saradnju", ističe Zlatan Velić, rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a.

  • BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost

    BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost

    Foto: Vedran Peršić i Zlatan Velić


Sberbank BH platna Pika Kartica je najatraktivnije kartica Sberbank BH. Korisnik kartice sa jedne strane ostvaruje uštede do 20% kupujući s njom u okviru programa „Sberbank srijeda“, a sa druge strane osigurava povrat novca za skupljene bodove svakom obavljenom transakcijom bilo gdje u svijetu.

Classic članski paket BIHAMK nudi brojne usluge pomoći na cesti u zemljama regije (Hrvatska, Srbija i Crna Gora) kao i zemljama posebno zanimljivim bh. građanima prilikom putovanja bilo koje vrste (Slovenija i Albanija). Ovaj članski paket se naziva paketom mobilnosti jer pored usluga pomoći na cesti nudi i pomoćne usluge (zamjensko vozilo, smještaj ili povratak kući) kao i posebno atraktivnu uslugu medicinskog povrata te praktično pokriva sve eventualne probleme u okviru jednog putovanja.

NA VRH

Podijeli članak na