NAJTIRAŽNIJI BH. LIST

U današnjem izdanju Dnevnog avaza poklanjamo 30% popusta na antigen test u svim HBL laboratorijama

Najtiražniji bh. dnevni list misli na svoje čitaoce

Avaz.ba

Kupon potražite u sutrašnjem izdanju Dnevnog avaza

Foto: HBL laboratorija


U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. dnevnog lista „Dnevni avaz“ potražite kupon i iskoristite 30% popusta na antigen test u svim HBL laboratorijama. 

Riječ je o brzom i pouzdanom testu kojim se otkrivaju specifični antigeni SARS-CoV-2, a nalazi se na popisu testova odobrenih u Europskoj uniji, što znači da je prihvaćen na graničnom prijelazu s Republikom Hrvatskom.

Testiranje se izvodi uzimanjem brisa sluznice nazofarinksa/nosa, a rezultati su dostupni u roku od 20 minuta. Testiranje se obavlja u HBL laboratorijama  svakim danom od 07:00 - 17:00 sati na tri lokacije: 

  • Paromlinska 4, Novo Sarajevo
  • Stefana Nemanje 15, Istočno Sarajevo
  • Dobrinjske bolnice 13, Dobrinja 

Za više informacija o brzim antigenskim testovima, o PCR testovima koje možete obaviti u HBL laboratorijama, kao i za sve ostale usluge u vezi sa vašim zdravljem,( prijevoz pacijenata uz pratnju tehničara, profesionalno i brzo u moderno opremljenom vozilu,dolazak na kućnu adresu,prijevoz nepokretnih pacijenata, invalida....), nazovite kontakt telefon: 062 455 555 Dobrinja, 062 444 333 Novo Sarajevo i 062 374 000 Istočno Sarajevo 

Više o:

akcija antigen
NA VRH

Podijeli članak na