PROMO

Miris tradicije iz Vaše pećnice, Fine Food Somun

Sponzorisani tekst

Miris tradicije iz Vaše pećnice

Foto: Fine Food


Izazovi sa kojima se trenutno susrećemo nisu spriječili Fine Food d.o.o.da održi tradiciju serviranja vrućeg somuna na vašem stolu. Somuni pripremljeni u Fine Food– u, rađeni su od kvalitetnih sirovina te po tradicionalnoj recepturi. Industrijskom tehnikom dubokog zamrzavanja, somuni se nakon pripreme i pečenja izlažu intenzivnim, niskim temperaturama. Proizvodi tretirani ovom tehnološkom inovacijom zadržavaju svoju svježinu, teksturu i okus.

Za savršen iftar, Fine Food somun je dovoljno podgrijati u pećnici ili mikrovalnoj.

Somun predstavlja sarajevski naziv za lepinju - okruglo pšenično pecivo, lagane strukture i mekane unutrašnjosti. Već stotinama godina je sastavni dio bosansko-hercegovačke tradicije i servira se kao neizostavan dodatak tradicionalnim jelima.

Iako se radi o veoma jednostavnoj vrsti proizvoda za čiju su pripremu potrebna samo tri osnovna sastojka, pravi somun mogu spremiti samo majstori zanata, kakvi upravo rade u Fine Food-u!

Sa početkom Ramazana posjetite Fine Food maloprodajne objekte u Vašoj blizini, i isprobajte Fine Food Somun, sočan, ukusan i praktičan za pripremu iftara! U duhu Ramazana, u Fine Food maloprodajnim objektima, svojim vjernim kupcima, prvog dana ćemo podjeliti određenu količinu somuna.

Mislite na druge! Izbjegavajte gužvu i držite fizičku distancu

  • Miris tradicije iz Vaše pećnice

    Miris tradicije iz Vaše pećnice

    Foto: Fine Food


Fine Food je Sarajevska industrija hrane, sa slojevitim asortimanom, koji obuhvata gotove i polugotove pekarske proizvode, poslastice i gotova jela, koji se kroz vlastitu maloprodajnu i partnersku mrežu, te eksternu veleprodaju, plasiraju lokalno kao i na strana tržišta. Danas, iza uspjeha kompanije stoji blizu 200 uposlenika koji zajedničkim snagama, radeći na najfinijim proizvodima, doprinose zadovoljstvu kupaca.

Više o temi Promo

Više o:

Promo Fine Food
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na