PROMO

Iskoristite niske cijene! Windows 10 samo 7.4 EUR, 62% popusta na Office!

Sponzorisani tekst

Iskoristite niske cijene! Windows 10 samo 7.4 EUR, 62% popusta na Office!

Foto: Windows


Popularna GoDeal24 trgovina obavijestila nas je da nastavljaju s odličnim akcijama. To znači da Windows 10 ključ još uvijek možete kupiti za nevjerojatno niskih 7.4 EUR. Da, ako još uvijek koristite piratsku ili nelicenciranu verziju Windowsa, toliko vas mali iznos dijeli od prestanka svih (ili većine – ipak je to Windows 10) glavobolja. Tu je i 62% popusta na Office alate pa tako Office 2016 možete kupiti za samo 20.68 EUR. Sve licence vrijede samo za jedno računalo.

GoDeal24 je omiljena destinacija mnogih jer ne zahtjeva registraciju i nudi brojne načine plaćanja – oni najvažniji su karticom i putem PayPala. Da bi platili karticom ili Paypalom pobrinite se da tokom checkouta odaberete “cwalletco” kao način plaćanja. Ključ u roku od nekoliko minuta od narudžbe dobijete na vašu email adresu i spreman je za korištenje. Ako već nemate Windows 10 možete ga skinuti s Microsoftove stranice, tokom instalacije unijeti ključ i to je to. Ako vam je potrebna pomoć uvijek se možete obratiti GoDeal24 podršci na [email protected] Sve akcijske ponude pogledajte na linkovima ispod.

1. Prepolovljena cijena uz kupon kod: GD50

2. 62% popusta, Kupon Kod: GD62

3. 55% popusta, Kupon Kod: GD55

  • Iskoristite niske cijene! Windows 10 samo 7.4 EUR, 62% popusta na Office!

    Iskoristite niske cijene! Windows 10 samo 7.4 EUR, 62% popusta na Office!

    Foto: Windows


Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć ili ako ste imali neki problem prilikom narudžbe uvijek se možete obratiti GoDeal24 službi za korisnike na [email protected]

Više o temi promo

SAOPĆENJE ZA JAVNOST
FIS uručio glavnu nagradu dobitniku - Toyotu Yaris

Više o:

promo windows
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na