PROMO

Jeste li probali Nova Vita limited edition?

Sponzorisani tekst

Jeste li probali Nova Vita limited edition?

Foto: NovaVita


Kompanija Pak Centar d.o.o. konstantno osluškuje potrebe svojih potrošača i radi na unapređenju kvalitete proizvoda, tako je i za ovu sezonu pripremila limited edition pakovanje vitaminskog instant napitka Nova Vita sa jačim i boljim okusom. (UVOD)

Kao najveći proizvođač vitaminskog instant napitka, kompanija nastoji kvalitet svojih proizvoda držati na visokom nivou, što su potvrdili dobijanjem najvećeg svjetskog certifikata za kvalitet i sigurnost hrane IFS Food. Razvojni tim kompanije konstanto radi na unapređenju proizvoda i nastoji svojim vjernim kupcima ponuditi najbolje. Tako su za ovu sezonu pripremili limitirano izdanje vitaminskog instant napitka Nova Vita sa jačim i boljim okusom, u nadi da će ljubiteljima ovog osvježavajućeg instant napitka pružiti još više osvježenja i zadovoljstva.

Osim što ovo izdanje pruža kupcima bolji i jači, već svima poznati okus narandže, dolazi i u osvježenom i novom dizajnu. Limitirano pakovanje, kao i ostala pakovanja ovog BH brenda, sadrži 9 izuzetno važnih vitamina za naš organizam.

Ukoliko još niste probali ovu limitiranu seriju, možete je pronaći u svim većim trgovačkim objektima u BiH, a za više informacija posjetite ih na zavničnim Facebook i Instagram profilima.

https://www.facebook.com/NovaVita.ba

https://www.instagram.com/NovaVita.ba

  • Ukoliko još niste probali ovu limitiranu seriju, možete je pronaći u svim većim trgovačkim objektima u BiH

    Ukoliko još niste probali ovu limitiranu seriju, možete je pronaći u svim većim trgovačkim objektima u BiH

    Foto: NovaVita


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na