PROMO

Cute konačno u BiH

Sponzorisani tekst

Cute konačno u BiH

Foto: Cute


Vodeći hrvatski brend medicinske odjeće krenuo je u prodaju i u BiH, a proizvodi će biti dostupni za kupnju online i u butiku.

Tri Cute kolekcije koje će biti dostupne u Bosni i Hercegovini razlikuju se stilom i materijalom. Svaki je proizvod dizajniran unutar Cute tima, a među četiri materijala najviše se ističe FiberFlex. Materijal s elastinom posebno je udoban i idealan za sve koji svoje smjene odrađuju u pokretu, dok 100% pamuk i njegove ostale mješavine biraju kupci koji vole klasičnije materijale i modele uniformi.

  • Vodeći hrvatski brend medicinske odjeće krenuo je u prodaju i u BiH

    Vodeći hrvatski brend medicinske odjeće krenuo je u prodaju i u BiH

    Foto: Cute


Dosad je Cute poslovao sa sjedištem i dva butika u Zagrebu te webshopom u cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji. Osnovan 2013. godine, brzo je postao omiljenim brendom na tržištu koji se, od dotad dostupnih uniformi, razlikovao svojim modernim dizajnom.

Moderan dizajn došao je i u Bosnu i Hercegovinu, a bit će dostupan za kupovinu online i u Cute butiku u Sarajevu. Na adresi Koševo br. 44 kupovina je moguća fizički, a u skorašnjem periodu počinje i online prodaja. Link na novi Cute webshop kao i ostale detalje i novosti moguće je pratiti putem službenog Facebook profila Cute kute BiH.

  • Moderan dizajn došao je i u Bosnu i Hercegovinu, a bit će dostupan za kupovinu online i u Cute butiku u Sarajevu

    Moderan dizajn došao je i u Bosnu i Hercegovinu, a bit će dostupan za kupovinu online i u Cute butiku u Sarajevu

    Foto: Cute


NA VRH

Podijeli članak na