PROMO

Preuzmi MeridianSportBH aplikaciju, registruj se jer čeka te poklon od 40 KM za besplatno klađenje!

Nova MeridianSportBH aplikacija je dostupna za preuzimanje!!!

Sponzorisani tekst

Preuzmi MeridianSportBH aplikaciju, registruj se jer čeka te poklon od 40 KM za besplatno klađenje!

Foto: Meridian


Svi oni koji skinu aplikaciju i registruju se na MeridianBet preko nje, dobiće potpuno besplatno 40 KM bonusa za klađenje. Aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

MeridianSportBH je najbrže rastući sportski portal u Bosni i Hercegovini koji vam donosi sve informacije vezane za domaći i globalni sport, a uz novu aplikaciju će praćenje biti još lakše i jednostavnije.

Na MeridianSportBH možete pratiti tekstualne prenose svih utakmica Premijer lige BiH, najveći broj dnevnih vijesti iz bosanskohercegovačkog sporta, zanimljive intervjue, autorske tekstove, ali i još mnogo toga.

Naš YouTube kanal vam nudi mogućnost gledanja pres konferencija prije i poslije svih mečeva Premijer lige BiH, što u ovom trenutku osim nas nema niti jedan medij u državi. Takođe, na pomenutom kanalu možete prije i nakon svakog kola Premijer lige BiH pogledati podkast posvećen najavi i analizi svega viđenog na domaćim terenima.

Nova aplikacija vam omogućava da na dosta lakši način pratite sav sadržaj koji se nalazi na našem portalu, ali i na našem YouTube kanalu.

Za sve one koji preuzmu MeridianSportBH aplikaciju, pripremili smo iznenađenje! Svi koji to učine, potpuno besplatno mogu da preuzmu 40 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.

Nakon što preuzmete aplikaciju, treba samo da kliknete na bilo koji baner unutar aplikacije na kojem piše "Registruj se i uzmi besplatno 40 KM bonusa" i da napravite nalog, te će bonus biti vaš!

Više o:

promo meridian
NA VRH

Podijeli članak na