PROMO

Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

Sponzorisani tekst

Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

Foto: INTERA Tehnološki Park


Prijave za dvodnevnu konferenciju, koja će u fokus staviti sve popularniji coworking koncept i digitalne nomade, napokon su otvorene – svoja mjesta već danas možete rezervirati na linku!

Cross Border Coworking Conference održat će se od utorka, 5.10. do srijede, 6.10.2021. godine u Budvi u predivnom ambijentu hotela Splendid, a okupit će lokalno, regionalno i svjetski poznata imena koja su već godinama dijelom ove priče. Oni će kroz dva dana programa sa svim sudionicima podijeliti svoja iskustva o konceptu digitalnih nomada, potencijalu zemalja Zapadnog Balkana, životu digitalnih nomada u regiji, regionalnoj coworking sceni, utjecaju globalne pandemije na ovaj sektor, izazovima s kojima se susreću coworking menadžeri, ali i mnogim drugim aktualnim temama. Dvanaest tema, više od dvadeset govornika te bezbroj prilika za druženje i umrežavanje samo su neki od razloga za prijavu na jednu od najiščekivanijih konferencija u regiji!

Konferencija će okupiti regionalne coworking menadžere, coworkere, digitalne nomade, freelancere, ali i relevantne organizacije i institucije koje igraju značajnu ulogu u stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja u regiji. Ova konferencija samo je jedan od alata kojim će se potaknuti dijalog i networking između pojedinaca i organizacija koji zajednički mogu regiju pretvoriti u područje zanimljivo digitalnim nomadima, ali i drugim pojedincima koji mogu doprinijeti regionalnom razvoju.

Sudjelovanje na konferenciji, čiji je detaljan program moguće pronaći na službenoj stranici, je potpuno besplatno. Konferenciju zajednički organiziraju Inovaciono preduzetnički centar TehnopolisINTERA Tehnološki Park kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Više o:

promo intera
NA VRH

Podijeli članak na