PROMO

Studiraj uz posao na Cepsu u Kiseljaku

Piše: M. D. A.

Studiraj uz posao na Cepsu u Kiseljaku

Foto: CEPS


Studiranje je divno iskustvo, koliko god dugo trajalo, a cilj svakog studenta je obrazovati se kako bi mogao raditi u svojoj struci. Mnogo osoba je zbog različitih životnih okolnosti počelo raditi i još uvijek nije završilo studij (fakultet).

Studiranje uz rad je itekako moguće ako odaberete pravu obrazovnu visokoškolsku ustanovu. Na Visokoj školi „CEPS – Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku možete studirati vanredno i raditi. Dakle, vanredni studij je prilagođen zaposlenim osobama koje zbog svojih poslovnih obaveza nisu u mogućnosti redovno pohađati predavanja tokom radne sedmice. Ovakav način studiranja organizovan je tako da se studentima omoguće:

 - predavanja poslije 16:00 sati i subotom;

 - konsultacije uz mentorstvo;

 - individualne konsultacije;

  -literatura za pripremanje ispita je pored biblioteke dostupna i na web platformi CEPS-a, a istoj se može pristupiti u bilo koje doba dana, bilo koji      dan u sedmici;

  -plaćanje na rate;

 - prijava ispita online putem;

 - vanredni rokovi polaganja ispita i sl.

Nastavno i administrativno osoblje je stalno na raspolaganju putem telefona, email-a ili drugih vidova online komunikacije. Također, studenti se mogu za sve dodatne informacije u vezi studija te polaganja ispita obratiti u svakom trenutku voditeljima studija i direktoru. CEPS-ovi uspješni studenti vrlo često su majke i očevi, zaposlenici u raznih kompanijama, agencijama, bankama, medijima i javnom sektoru.

Na CEPS-u u Kiseljaku možete upisati neke od sljedećih studija:

 - Zdravstvene studije (smjerovi: Sestrinstvo, Fizioterapija, Sanitarni inženjering, Gerijatrija);

  -Informacijske tehnologije (smjer: Informacijski sistemi i tehnologije);

 - Studij sigurnosti (smjer: Kriminalistika);

  -Poslovna ekonomija (smjerovi: Menadžment, Finansije i računovodstvo, Menadžment javnog sektora i uprave);

  -Saobraćaj (smjerovi: Cestovni saobraćaj, Željeznički saobraćaj);

 - Zaštita na radu i zaštita od požara (smjerovi: Zaštita na radu, Zaštita od požara);

-  Energetika (smjerovi: Održavanje energetskih postrojenja, Obnovljivi izvori energije, Termotehnika, Gospodarenje energijom i energetska učinkovitost).

Istraživanja kažu da čak 94,57% studenata koji se odluče da pored posla i studiraju uspješno završe studije u roku. Razlog tome je u činjenici da se radeći u struci stekne puno znanja i iskustva, koje se može odlično povezati sa novim znanjima, te je studentima lakše savladati gradivo.

Bez obzira na uslove i trenutačnu životnu situaciju, edukacija je uvijek dobar izbor i pravi način ulaganja u sebe i svoju budućnost, važno je samo pronaći način obrazovanja koji odgovara Vašim potrebama. Ako želite drugačije i inovativno obrazovanje koje Vas priprema za tržište rada odaberite neke od ponuđenih studijskih programa na CEPS-u u Kiseljaku. Odaberite studij uz dosta prakse, u dinamičnoj i zanimljivoj oblasti, sa visokim procentom zaposlenja.

Upisi su u toku!

Kontakt informacije:

Visoka škola "CEPS - Centar za poslovne studije" u Kiseljaku

Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak

Telefoni:

+387 (0)30 875 208 ili 875 221

+387 (0)63 473 333 ili 653 111

E-mail: [email protected]

Više o:

Promo CEPS
NA VRH

Podijeli članak na