PROMO

Uz njemački jezik do 450 eura bonusa i posao u samo jednom danu

Sponzorisani tekst

Uz njemački jezik do 450 eura bonusa i posao u samo jednom danu

Foto: tpbih


Kakve god planove imali za budućnost, znanje njemačkog jezika uvećat će vam šanse i mogućnosti. Odličan primjer za to je mladi Edin iz Sarajeva koji je zahvaljujući njemačkom jeziku uspio pronaći odličan posao za manje od 24 sata i to na Danima otvorenih vrata u Teleperformansu!

Edinova priča počinje prije otprilike 2 godine kada je prvi put sreo ime Teleperformance, ne znajući da će mu taj trenutak promijeniti cijeli život. Tada je surfajući sa svog mobilnog telefona primijetio objavu da kompanija Teleperformance organizira Dane otvorenih vrata za zapošljavanje gdje se svako ko zna njemački jezik može prijaviti i dobiti posao.

Ne znajući ništa o ovoj kompaniji, odlučio je proguglati njeno ime i istražiti malo više o tome. Za kratko vrijeme je saznao da se radi o jednom od najvećih svjetskih igrača u pružanju korisničke podrške koji sarađuje s najvećim brendovima na planeti. I to je bilo to, Edin se odlučio pojaviti na Danima otvorenih vrata u TP-a.

Opis: Uz njemački jezik do 450 eura bonusa i posao u samo jednom danu

tpbih

Srdačna dobrodošlica kao da već radite tamo

Došao je i taj dan. Uzbuđen mišlju da bi iz ovoga moglo proizaći nešto dobro, Edin se uputio u sjedište Teleperformance-a koja se nalazi na ul. Paromlinska 56 u Sarajevu. Kad je stigao, osoblje ga je odmah srdačno dočekalo i za vrlo kratko vrijeme je imao svoj neformalni razgovor za posao.

“Sve se odvijalo u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Tu sam imao priliku pokazati svoj njemački jezik, kao i čuti sve što me zanima u vezi posla. Na kraju su mi rekli da za ovaj posao ne trebate ništa drugo osim njemačkog jezika, jer svu daljnju obuku osigurava kompanija”, kaže Edin nakon što je odlučio iskoristiti priliku i prihvatiti ponudu.

Najbolja odluka u životu

Danas, Edin je ponosni član TP porodice. Ovo mu je već druga godina kao Savjetnik za korisničku podršku na jednom od najpopularnijih projekata Teleperformance-a, prezadovoljan uslovima kojе TP kao poslodavac nudi.

Njegov posao je svakodnevno pomaganje klijentima da da dodju do rjesenja svojih problema I zahtjeva, a to je posao nakon kojeg se osjećate dobro jer znate da ste nekome pomogli.

Ono što ga drži na radnom mjestu je sigurnost u svim aspektima (sigurnost na radu, redovna primanja i uredni doprinosi), radno okruzenje, kolektiv i atmosfera na poslu.

Za svoje nadređene nema ni jedne loše riječi. Sa svima je na “Ti”, a oni su uvijek tu za njega i njegove kolege šta god je potrebno.

Kaže da mu je TP druga porodica.

Postanite i vi dio uspješne TP priče u BiH!

Ako govorite njemački, dođite na najveće Dane otvorenih vrata u Srijedu i Četvrtak (29. i 30. Septembra) od 09:00 do 18:00 u prostorijama TP Sarajevo ili ako ne možete doći ili želite raditi od kuće, prijavite se putem linka TPBiH.com i kompanija će vas brzo kontaktirati. Svako ko se zaposliti putem Dana otvorenih vrata dobit će i bonus za zapošljavanje od 450 eura!

NA VRH

Podijeli članak na