PROMO

Zagrijavanje počinje, odbrojavamo do PETKA

Sponzorisani tekst

Zagrijavanje počinje, odbrojavamo do PETKA

Foto: ADAZAL


U Adazalu smo pripremili nenadmašne ponude i popuste DO 50% na kompletan asortiman – vrtni program, mašine i alate, elektromaterijal, lakove, keramiku i sanitarije, rasvjetu, grijanje, građevinski materijal, bijelu tehniku i domacinstvo - ukljucena  je BESPLATNA DOSTAVA za Sarajevo.

Okušajte i Vi vasu srecu kupovinom u Adazal tržnom centru i učestvujte u izvlačenju nagradne igre za naše vjerne kupce. Artikli koje smo spremili u nagradnoj igri će Vas zasigurno oduševiti. Samo je potrebno da na Vaš fiskani račun upišete Vaše podatke I isti ubacite u kutiju za nagradne igre.

 Samo za Vas smo spremili našu najbolju akcijsku ponudu godine koju možete pogledati na nasem katalogu posebno izdvojenih ponuda koje se ne propustaju.

Za sve ostale artikle koji se ne nalaze na katalogu, Vaš popust dobijate u našem centru.

U Adazalu svakodnevno brinemo jedni o drugima tako i za naše kupce. To uključuje držanje distance da bismo spriječili širenje korona virusa na Black Friday. Kako bismo osigurali da ne morate stajati u redu, sve naše izvrsne ponude važeće su nekoliko dana. Također Vas pozivamo da za Black Friday kupujete na našem webshopu te držite distancu iz sigurnosti svog doma.

Ako ne želite propustiti najnovije vijesti, prijavite se na naš newsletter.

Čekamo Vas!

Vaš Adazal

Više o:

PROMO ADAZAL
NA VRH

Podijeli članak na