OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA

Jahorina u punom kapacitetu dočekuje skijaše za vikend

Piše: M. D. A.

Jahorina u punom kapacitetu dočekuje skijaše za vikend

Foto: OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA


Nakon sjajnog početka skijaške sezone Olimpijski centar Jahorina ovog vikenda dočekuje sve skijaše i bordere sa svojim punim kapacitetom. Snježni pokrivač od 120 cm na Jahorinskim stazama odlično je pripremljen i već od petka 17.12. skijaši će imati priliku uživati na svim stazama i instalacijama vertikalnog transporta.

Uz sjajno skijanje u dnevnom terminu od 9 do 16 časova, skijaši na Jahorini imaju priliku uživati i u noćnom skijanju svaki dan u terminu od 18 do 21 čas. U večernjem terminu su u pogonu obje kabinske gondole, Poljice i Partizan, dok gondola Poljice prevozi goste na vrh do Olimpijskog bara i dostupna je za panoramsku vožnju do 23 časa.

Osim odličnih skijaških uslova, Jahorina ovaj vikend dočekuje i sa bogatim zabavnim programom. Za petak i subotu, 17. i 18. decembar zakazani su spektakularni koncerti u okviru Balkan Music Festivala. Petak, 17. decembar rezervisan je za nastupe Slobe Radanovića, Seke Aleksić, Elme Sinanović, Milice Pavlović i Aleksandre Prijović. Subota, 18. decembar, i ujedno posljednji dan Balkan Music Festivala rezervisana je za dugoočekivano okupljanje punog sastava Bijelog dugmeta i fenomenalnih Divljih Jagoda i Riblje Čorbe.

Ne propustite dobru zabavu i najbolje skijanje na olimpijskoj planini Jahorini.

Više o temi OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA
Skijanje na Jahorini kreće od 1. decembra
NA VRH

Podijeli članak na