EPS LAŠTRO

Eps Laštro d.o.o. godinama uspijeva nositi ulogu lidera u proizvodnji toplinske izolaciji u BiH

Počeli smo vrlo skromno glede kapaciteta, ali odmah sa vrhunskim kvalitetom naših proizvoda što je i danas naš zaštitni znak, naveli su iz ove kompanije

Sponzorisani tekst

Eps Laštro d.o.o. godinama uspijeva nositi ulogu lidera u proizvodnji toplinske izolaciji u BiH

Foto: EPS LAŠTRO


Govoriti o kvaliteti vlastitih proizvoda je vrlo nezahvalno, međutim tržište uvijek nađe način da ocijeni kvalitet i da napravi selekciju proizvoda, koji ako ne zadovoljavaju uvjete lako padnu u zaborav.

Društvo je osnovano 1966. godine, dok se pod nazivom EPS LAŠTRO d.o.o. već 22 godine se bavi proizvodnjom toplinske izolacije na bazi ekspandiranog polistirena i prvi je proizvođač toplinske izolacije u BiH.

Počeli smo vrlo skromno glede kapaciteta, ali odmah sa vrhunskim kvalitetom naših proizvoda što je i danas naš zaštitni znak.

Naša kompanija, od osnivanja kontinuirano radi na edukaciji, kako struke tako i krajnjih korisnika naših proizvoda, pa se stoga možemo pohvaliti činjenicom da se u BiH danas troši više toplinske izolacije po glavi stanovnika od svih zemalja okruženja. Uspjeli smo postići i da danas u BiH ne postoji niti jedan novi projekt bez toplinske izolacije. Ovakvom politikom poslovanja stvorili smo preduvjete da se na tržištu BiH pojavi veliki broj proizvođača toplinske izolacije na bazi ekspandiranog polistirena. Neki od njih su slijedili naš put kvalitete dok su neki tražili i druge puteve do kupaca.

EPS LAŠTRO d.o.o. godinama uspijeva nositi ulogu lidera u proizvodnji toplinske izolaciji u BiH sa udjelom na tržištu BiH od oko 30%. Osnovni razlog za ovo je permanentno praćenje tehnoloških inovacija iz ove oblasti, a sve u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta naših proizvoda.

Eps Laštro d.o.o. je jedini proizvođač u BiH koji, od prošle godine, našem tržištu nudi “Kombinirani EPS“

EPS LAŠTRO d.o.o. vrhunsku kvalitetu proizvoda postiže koristeći vrhunsku sirovinu, vrhunsku tehnologiju i know how. Kombiniranjem ove tri komponente, mi svojim kupcima nudimo najbolji omjer kvalitete u odnosu na tržišnu cijenu.

Pored niza proizvoda za toplinsku izolaciju građevinskih objekata na bazi ekspandiranog polistirena, koje nudimo svojim kupcima, posebno ističemo kompletan fasadni program i to: EPS-F80, EPS-F100 PREMIUM, EPS-120-COKLPLOČA, EPS-GF, EPS-GFK kao i Ploče za podno grijanje.

EPS LAŠTRO d.o.o. je jedini proizvođač u BiH koji, od prošle godine, našem tržištu nudi “Kombinirani EPS“. Radi se o fasadnom grafitnom ekspandiranom polistirenu (EPS), proizvedenom po sistemu ploča po ploča, sa 12mm bijelog EPS-a. 

  • Eps Laštro  d.o.o.  je jedini proizvođač u BiH koji, od prošle godine, našem tržištu nudi “Kombinirani EPS“

    Eps Laštro d.o.o. je jedini proizvođač u BiH koji, od prošle godine, našem tržištu nudi “Kombinirani EPS“

    Foto: EPS LAŠTRO


Mi vjerujemo u bosanskohercegovačkog čovjeka

Ove ploče predstavljaju sami vrh materijala za toplinsku izolaciju fasada. Naime, sa zadnje strane ploče imaju izraženu reljefnu strukturu koja im omogućava izuzetno dobru prionjivost. Osnova ploče je grafitni EPS koji je sam po sebi vrhunska toplinska izolacija, dok 12 mm gustog bijelog EPS-a ima ulogu zaštite grafita od UV zraka, poboljšava mehanička svojstva i omogućava upotrebu standardnih ljepila za lijepljenje i zaglađivanje fasada.

Ugradnjom naših proizvoda korisnici značajno povećavaju energetsku učinkovitost vlastitih objekata i ostvaruju značajne uštede koje omogućavaju povrat investicije u roku tri do četiri godine.

Mi vjerujemo u bosanskohercegovačkog čovjeka. Vjerujemo da naši ljudi znaju prepoznati kvalitet i da jedino kvaliteta ima budućnost. Ovakvo povjerenje u naše kupce daje nam pouzdanje da ćemo i narednih godina biti lider u proizvodnji EPS-a na tržištu BiH, pa stoga, svim našim poslovnim partnerima, komitentima, kupcima i naravno korisnicima naših proizvoda,

EPS LAŠTRO d.o.o. želi Sretnu Novu 2022. godinu.

Više o:

PROMO EPS LAŠTRO
NA VRH

Podijeli članak na