Bloomberg Adria

Upoznajte članove upravljačkog odbora Bloomberg Adria

M. D. A.

Kako smo najavili u oktobru 2021. godine Bloomberg Adria ove godine dolazi u naš region. Ova medijska kuća uveliko radi na kadrovskim i tehničkim pripremama za početak emitovanja. Došlo je vrijeme da vas upoznamo sa upravljačkim odborom Bloomberg Adria, kojeg čine iskusni regionalni stručnjaci različitih profila sa bogatim medijskim iskustvom a koji dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije:

Samo Osina, glavni operativni direktor - posjeduje više od 20 godina iskustva u prodaji, marketingu i korisničkoj službi u sektorima tehnologije, medija i telekomunikacija.

Martina Sokač Saraga, izvršna direktorica poslovnog razvoja - iskusna je menadžerica u području strateških komunikacija, razvoja usluga, javnim poslovima i upravljanja ljudskim resursima.

Vesna Damjanić, glavna urednica TV-a - vodeća je novinarka koji prati ekonomske, finansijske i poslovne aktivnosti sa više od dvadeset godina iskustva u komunikacijama i medijima.

Daniel Fazlić, glavni urednik Digitale - iskusni je novinar i urednik, zaljubljenik u brojke i analitičke alate koji sjajne priče mogu učiniti još boljim.

Jasna Bibić, izvršna direktorica prodaje - s više od 12 godina iskustva u medijima Jasna posjeduje vještine za kontinuirano postizanje rezultata prodaje.

Ana Radovanović, izvršna direktorica ljudskih resursa – Iskusna je HR stručnjakinja u području zapošljavanja i odabira vrhunskih profesionalaca.

Više o temi PROMO

FRIZERSKO TAKMIčENJE
Prvo freestyle takmičenje barbera u regionu
NA VRH

Podijeli članak na