ZEOTEX

Prirodni proizvodi koji čuvaju naše zdravlje od glave do pete

Marketing

Prirodni proizvodi koji čuvaju naše zdravlje od glave do pete

Foto: ZEOTEX


Proizvodi ocijenjeni brojnim pozitivnim osvrtima ne prestaju oduševljavati s rezultatima koje postižu u svim aspektima djelovanja – od detoxa organizma, njege kose i kože, održavanja dentalne higijene do prirodne pomoći kod raznih dermatoloških problema i stanja. 

Jeste li već čuli za ZEOTEX?

Brend ZEOTEX se može pohvaliti prirodnim i revolucionarnim proizvodima na bazi prirodnog minerala zeolita za koji se vjeruje da je najjači detoksikator današnjice.

Što je ZEOTEX i kako se može koristiti?

100% prirodan proizvod koji se sastoji od premium detox minerala zeolita. ZEOTEX nas štiti od toksina i ostalih štetnih tvari koje svakodnevno ostavljaju posljedice na organizam. Iako se radi o jednom proizvodu, njegove primjene su višestruke. a djeluje tako da privlači svojim negativnim nabojem pozitivno nabijene štetne čestice, eliminira ih i tako sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje.

 • Zeotex je 100% prirodan proizvod koji se sastoji od premium detox minerala zeolita

  Zeotex je 100% prirodan proizvod koji se sastoji od premium detox minerala zeolita

  Foto: ZEOTEX


Primjene ZEOTEX zeolita:

Kao dodatak prehrani za detox organizma:

Ujutro natašte pomiješati 1 mjericu (dobivenu u pakiranju) dnevno s vodom ili u omiljenom smoothie napitku. Zeolit se ne zadržava u organizmu i NE povlači vitamine, minerale i ostale hranjive tvari iz organizma; samo negativno nabijene, štetne čestice i toksine koje ometaju pravilno funkcioniranje organizma i narušavaju imunitet.

Za detox namirnica od pesticida i teških metala (znanstveno potvrđeno da ZEOTEX uklanja do 99% teških metala s namirnica):

Prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati na svakih pola litre 1 mjericu ZEOTEX-a. Ostaviti namirnice da odstoje u vodi sa zeolitom 20-30 minuta te ih potom isprati pod mlazom vode.

 • Pomaže kod upaljenog zubnog mesa, preventivno stvara neprijateljski okoliš za bakterije

  Pomaže kod upaljenog zubnog mesa, preventivno stvara neprijateljski okoliš za bakterije

  Foto: ZEOTEX


Njega kože –maska za lice (idealna za problematičnu kožu/akne/mitesere):

Izmiješati 3 mjerice praha Zeotexa s 1 žličicom vode. Kada se dobije jednolična smjesa nalik pasti namazati na lice i ostaviti da se maska osuši i stvrdne na licu, otprilike 15-20 minuta. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.

Njega vlasišta i kose – maska za kosu (pomaže kod perutanja vlasišta, ispadanja kose, svrbeži, jača folikul vlasi):

Staviti 3 mjerice zeolita i jednu žličicu kokosovog ulja/maslinovog ulja. Nanijeti masku od korijena do vrhova kose i držati minimalno 30 minuta. Nakon toga nastavite sa standardnim pranjem kose.

Dentalna higijena (pomaže kod upaljenog zubnog mesa, preventivno stvara neprijateljski okoliš za bakterije):

Nakon što operete zube s pastom, navlaženu četkicu za zube, bez zubne paste, uronite u posudicu u kojoj se nalazi zeolit. Zube četkajte na uobičajeni način, laganim kružnim pokretima da zeolit dođe u što bolji kontakt sa zubnim mesom gdje se zadržavaju razni toksini, bakterije i druge štetne tvari.

Savjet: Kod odabira zeolita treba biti posebno pažljiv jer se zeolitima kvaliteta može znatno razlikovati! Tu je važna provjerena i kvalitetna ruda iz koje se dobiva sirovina, tehnologija obrade i veličina čestice (ako je čestica velika povuć će osim štetnih tvari i one korisne kao što su vitamini i minerali). ZEOTEX ima najsitniju česticu zeolita (1 mikron) obrađenu zaštićenom VEN tehnologijom u vlastitom i kontroliranom pogonu, a kontinuirana znanstvena istraživanja dokazuju njegovu izvanrednu djelotvornost!

 • Zeotex DERM je prirodna krema namijenjena za njegu problematične kože

  Zeotex DERM je prirodna krema namijenjena za njegu problematične kože

  Foto: ZEOTEX


Uz ZEOTEX zeolit, u ponudi imaju i inovativnu kremu ZEOTEX DERM koja pomaže kod raznih dermatoloških stanja.

Koja je posebnost kreme?

ZEOTEX DERM je prirodna krema namijenjena za njegu problematične kože, ali i za kožu kojoj je potrebna regeneracija, reparacija i anti-age učinak. Njenu bazu čine dva prirodna sastojka, apsolutna skincare heroja – zeolit i elementarno srebro koji svojom sinergijom djelovanja dovode do sjajnih rezultata. Krema djeluje antimikrobno i protuupalno što je izuzetno važno kod osjetljive i problematične kože. Iako se koristi za akutne probleme, savršen je dodatak svakoj skincare rutini kao preventivna njega.

 • Zeotex DERM prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema

  Zeotex DERM prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema

  Foto: ZEOTEX


Kremu mogu koristiti sve dobne skupine – može se primjenjivati za bebe kod raznih atopija, dermatitisa ili pelenskog osip, a koristiti je mogu i djeca, mladi i odrasli. Kožni problemi sve su češći danas, a ZEOTEX DERM prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema (svrbež, crvenilo, ekceme, akne, rosaceu, seboreju, psorijatične promjene, gljivične infekcije, ubode, …). Krema ima izrazito širok spektar djelovanja – protiv bakterija, virusa i gljivica, a može se primjenjivati za kožu, vlasište i nokte. NE sadrži štetne i iritirajuće sastojke, parabene i kortikosteroide, ono u što se uzda ZEOTEX je snaga prirode, a rezultati koje postiže ova krema su zapanjujući (fotografije rezultata prije-poslije možete pogledati na Instagram profilu zeotex_detox).

ZEOTEX proizvode od sada možete pronaći u dm trgovinama, a dostupni su i u ljekarnama diljem BiH u kojima, više saznajte ovdje: https://zeotex.hr/pages/bih.

Više o temi PROMO

BANJA LUKA FEST
Zvijezde stižu na Kastel

Više o:

PROMO ZEOTEX
NA VRH

Podijeli članak na