MOZZART

U Mozzartu osvoji karte za FINAL 4 u Beogradu

Spreman je paket ulaznica za najbolje

Marketing

U Mozzartu osvoji karte za FINAL 4 u Beogradu

Foto: Mozzart


Bliži se 19. maj, a to je datum kada se u Beogradu održava velika košarkaška manifestacija Evrolige FINAL 4, gdje će se odigrati mečevi 4 ekipe: Real, Barsa, Efes i Olimpijakos.

Mozzart i ovaj put nije iznevjerio, jer imaš priliku da osvojiš paket ulaznica za predstojeće mečeve. To znači da ćeš moći gledati sve utakmice (dvije polufinalne, meč za treće mjesto i finale). Strava zar ne? Klikni ovdje da pogledaš kako.

Aktivacija traje od 13. 05. od 00:01 do 16. 05. do 23:59 časova, a biraće se 2 pobijednika, po jedan sa sajta Federacije www.mozzart.ba i sajta Republike Srpske www.mozzartbet.ba, koji će dobiti po dvije ulaznice - za sebe i osobu koju će voditi.

Polufinalni mečevi bit će na programu u četvrtak 19. maja od 18 i 21 sati. Meč za treće mjesto održat će se 21. maja u 16, dok je meč za titulu na programu istog dana u 19 sati.

Kako da učestvujem?

Tvoj zadatak je da registruješ što više prijatelja, poznanika na jedan od dva sajta sa PROMO kodom koji će biti tvoje korisničko ime. Šta to znači?

- To znači da prijatelj kada bude vršio registraciju na beting sajtu, u polje "PROMO KOD" unosi tvoje korisničko ime pod kojim si registrovan.

Računica je jednostavna - Ko bude imao najviše registracija osvaja 2 karte za Beograd!

Više o pravilima možeš pročitati ovdje.

Više o:

Mozzart Evroliga
NA VRH

Podijeli članak na