JUMBO

Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama

Činimo dobra djela zajedno

Marketing

Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama

Foto: JUMBO


JUMBO je prošlog vikenda sa kupcima proslavio 5. rođendan uz zabavni program i dodatne pogodnosti za kupce, te je ovom prigodom izdvojeno i 5% dnevnog prometa u dobrotvorne svrhe. Jumbo 5 godina osluškuje potrebe svojih kupaca, vodi računa o ponudi, kvaliteti usluge i neizostavno brine o društvenom uticaju na zajednicu.

Sa glavnim fokusom na djecu i slojeve društva koji imaju specifične potrebe, JUMBO je u proteklom periodu u BiH sproveo nekoliko značajnih aktivnosti s ciljem pomoći i poboljšanja njihovih života, u okviru društvene odgovornosti.

  • Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama

    Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama

    Foto: JUMBO


U sklopu obilježavanja 5 godina postojanja kompanije u BiH, JUMBO je na 2. Međunarodnim igrama djece i mladih s poteškoćama u razvoju koje se održavaju u Mostaru donirao 7 969 KM Centru Los Rosales za djecu i omladinu sa posebnim potrebama. Sredstva će biti usmjerena za opremanje dječijeg igrališta.

Iz Los Rosalesa su poručili: “S ciljem podsticanja aktivnijeg i zdravijeg načina života kompanija Jumbo je pripremila donaciju za kupovinu opreme za dvorište Centra. Važno je istaći da će ovom donacijom kompanija Jumbo omogućiti da Centar bude prva ustanova u Mostaru koja će dobiti ljuljačku za djecu korisnike invalidskih kolica, kao i ostalu opremu namijenjenu za osobe sa invaliditetom.“

JUMBO je dio Balfin grupe, jedne od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regionu Zapadnog Balkana. U Bosnu i Hercegovinu Jumbo je stigao prije 5 godina i od tada gradi priču o uspjehu jedinstvenim pristupom i brigom prema društvu.

JUMBO se zahvaljuje kupcima koji su doprinijeli činjenju ovog dobrog djela.

Više o:

PROMO JUMB0
NA VRH

Podijeli članak na