Promo

Sve više građana BiH kupuju nekretnine u Alanyi, a evo i zašto

Sponzorisani tekst

Alanya

Foto: Trust United


Nevjerovatno pristupačne cijene, lijepa klima i prepoznatljivo tursko gostoprimstvo su jedan od razloga zašto je sve više građana naše države odlučilo da kupi nekretninu u Turskoj, a najviše u gradu Alanya.

Prošle sedmice vodeća agencija za nekretnine u Alanyi, Trust United, je organizovala seminar u Sarajevu u prepunoj sali jednog od sarajevskih hotela.

PR menadžerica kompanije za područje Balkana Naida Bocnak nam je otkrila da su uslovi kupovine nekretnine u Alanyi povoljni za sve kupce bez obzira koji pasoš imate. Kao prednost istakla je činjenicu da stranac u Turskoj može kupiti nekretninu po istim uslovima i procedurama kao i turski državljanin, te nema ni većih troškova, a ni obaveza od turskog državljanina. Kako ona navodi, za kupovinu nekretnine je potreban samo pasoš, a istu možete izdavati, koristiti ili možda prodati. Sve informacije o nekretninama možete dobiti na brojeve telefona +90 555089 60 92 ili +387 62 449 418 , oba telefona su na bosanskom jeziku.

  • Sve više građana BiH kupuju nekretnine u Alanyi

    Sve više građana BiH kupuju nekretnine u Alanyi

    Foto: Trust United


Trust United agencija za nekretnine ima u ponudi gotove stanove ili stanove u izgradnji sa početnim cijenama od 70.000 eura pa na više. Ono sto ističu kao najveću prednost jeste da se kupovinom njihovih stanova osim samog stana kupuje i određeni koncept života, dakle, svi kompleksi su opremljeni sa privatnim bazenima (vanjskim i unutrašnjim) , posjeduju teretanu, prostor za odmor, dječije igraonice, saune i mnogo toga još.

Najčešće pitanje glasi: Zašto baš Alanya?

Alanya ja grad na jugu Turske, na obali Sredozemnog mora sa oko 350.000 stanovnika. S obzirom da je Alanya grad koji se još gradi i širi, predstavlja idealan spoj gradakog života i mjesta za odmor. Grad je sa velikim prostranim plažama i ono što je najviše izdvaja od svih drugih gradova u Turskoj jeste činjenica da u Alanyi godišnje možete očekivati preko 300 sunčanih dana. Dok u drugim poznatim ljetovalištima kao što su Bodrum ili Fethiye kupujete nekretninu koju za odmor možete samo koristiti u periodu ljetnih mjeseci, to nije slučaj sa Alanyom. U Alanyi temperatura zraka u mjesecu novembru iznosi između 20-24 stepena tako da možete uživati u suncu i moru skoro čitave godine.

Više o:

TRUST UNITED PROMO
NA VRH

Podijeli članak na