LJETO 2022- CRNA GORA

Provedite praznike i ljeto u hedonističkom raju

Marketing

U središtu rizorta je Premium sekcija koju čine deluks apartmani, bazeni i barovi sa ekskluzivnim pristupom i personalizovanom uslugom

Foto: AZUL BEACH MONTENEGRO


Rezervišite odmah uz PROMO KOD  SPRING22 i iskoristite specijalne cijene za putovanje do 9. juna .

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore, svoje prve goste dočekao je sa najkompletnijim sadržajem do sada. Uz bogatu Ultra All Inclusive paletu, Vaše uživanje na Velikoj plaži prerašće u još jedno nezaboravno ljetovanje sa fotografijama iz bazena i baldehina, pet restorana, iz avanturističkog parka i šetnje po mekom ulcinjskom pijesku. Period Korone iskoristili su da potpuno renoviraju restoran EAT, a uz “The Knife Signature Restaurant”, garantujemo da takvu gastronomsku ponudu rijetko možete naći pored mora. 

  • Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore

    Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore

    Foto: AZUL BEACH MONTENEGRO


Ostvareni hedonistički san – ukratko bi se mogao opisati prvi susret sa Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma koji je, kao dIo jedne od vodećih hotelskih grupacija – Karisma Hotels & Resorts, smješten u Ulcinju, na najdužoj i najsunčanijoj pješčanoj plaži na crnogorskom primorju.

Sadržaji su koncipirani tako da se gost opušta i uživa bilo da dolazi sa porodicom, prijateljima ili na romantični odmor. Uz moderno dizajniran ambijent, najveći broj bazena na obali, sedam barova i pet restorana okruženih borovom šumom, na Vama je samo da odaberete tip kuhinje i enterijera koji Vam odgovara. A ukoliko dolazite sa porodicom, na raspolaganju vam je čak 261 porodični apartman, “family-friendly” restorani, dečiji bazeni, celodnevni zabavni program, dječija igraonica i pregršt drugih pogodnosti i aktivnosti kako biste imali ljetovanje za pamćenje.

  • Provjerite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro

    Provjerite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro

    Foto: AZUL BEACH MONTENEGRO


U središtu rizorta je Premium sekcija koju čine deluks apartmani, bazeni i barovi sa ekskluzivnim pristupom i personalizovanom uslugom.

Uz bogatu vinsku kartu, ponos kuhinje su čuveni Tomahawk i Wagyu A5 govedina, jedinstveni u gastronomskoj ponudi. Nećete odoljeti ni karpaću od brancina, tradicionalnim balkanskim đakonijama ili sladoledu od ruzmarina.. Posebno su osmislili jelovnike i animacije za djecu, kako bi svojim gostima omogućili mirno uživanje uz plamen svijeća i muziku odabranih izvođača.

Provjerite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro – iz kog god kutka svijeta da dolaze!

Za više informacija posjetite www.azulbeachmontenegro.com i informišite se o svim uslugama i proljećnim ponudama.

Telefon za rezervacije i informacije: +382 20 405 881

NA VRH

Podijeli članak na