STARline Mercedes-Benz

STARline Mercedes-Benz širi svoje poslovanje na djelatnost iznajmljivanja vozila - Rent a car

Marketing

STARline Mercedes-Benz širi svoje poslovanje na djelatnost iznajmljivanja vozila - Rent a car

Foto: STARLINE MERCEDES-BENZ


STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH čija je osnovna djelatnost prodaja i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa proširio je svoje poslovanje na novu djelatnost -usluge rent a cara u cilju pružanja sveobuhvatne usluge svojim klijentima.

Rent a car STARline Sarajevo osigurava najam premium vozila sa pet ili osam sjedišta. Automobili u ponudi pružaju prostranost, udobnost i sigurnost vožnje na cestama glavnog grada Sarajeva, ali i čitave Bosne i Hercegovine.

Ponuda za najam auta, pored kratkoročnog, obuhvata i dugoročne najmove za firme, po posebnim uvjetima. Vozila su servisirana i kasko osigurana.

“Ideja za ovaj poslovni poduhvat je odgovor na potrebe naših klijenta za najmom modernih premium vozila sa potpunom uslugom. Trenutno u ponudi imamo vozila sa najvećim interesom za najam ( V-Klase, E-Klasa, C-Klasa). Svakako ćemo u narednom periodu bogatiti ponudu vozila, kako bi odgovorili na sve kompleksnije zahtjeve naših klijenata”- istako je Adis Kepeš, direktor STARline-a.

Pruzimanje vozila je na dobro poznatoj adresi Osik 4, Blažuj/Ilidža prodajno servisnog centra STARline, a sam proces rezervacije vrši se online i traje jednu minutu.

Više o temi PROMO

JAHORINA ULTRA TRAIL
Prijave za Jahorina Ultra trail do 10.7.
NA VRH

Podijeli članak na